DAGLIG RENGØRING MED MODERNE METODER FOR BEDRE RESULTATER

Moderne rengøringsmetoder, social ansvarlighed og hensyn til miljøet. Sådan bliver daglig rengøring leveret af ALLIANCE+ til en gevinst for alle. Vi er specialister i rengøring og Facility Management.

Det ville glæde os at møde dig

På et personligt møde kan vi fortælle mere om dine fordele med rengøring fra ALLIANCE+, og du kan fortælle os om dine konkrete ønsker.

Book en aftale

Ansvarlighed frem for alt
I ALLIANCE+ bruger vi de mest moderne rengøringsmetoder og uddanner løbende vores personale, så du har et stærkt team til den daglige rengøring. Som Svanemærket virksomhed har vi desuden forpligtet os til at tage meget vidtgående hensyn til miljøet – fra indkøb af rengøringsmidler og udstyr til udførelse af opgaverne.

Derudover sørger vi i samarbejde med dig for at vores medarbejdere, arbejder efter klare retningslinjer, og at der er nogle meget veldefinerede kommandoveje, så hverken du, vores medarbejdere eller dine ansatte er i tvivl om, hvem der tager sig af de forespørgsler, der kommer.

Kvalitetsstyringen og kontrollen er lagt i faste rammer hver dag, så du er sikret en ensartet kvalitet, der ikke ”skrider” med tiden. Endelig lægger vi vægt på, at vores medarbejdere bruger deres sunde fornuft:

• Vi slukker altid lyset efter os
• Vi oplader ikke maskiner længere tid end nødvendigt
• Vi tjekker støvsugeren regelmæssigt, skifter pose hver uge og slukker, når maskinen ikke er i brug
• Vi lader aldrig vandet løbe unødigt
• Vi doserer altid rengøringsmidler omhyggeligt og efter forskrifterne
• Vi vasker med omtanke og fylder servicemaskiner helt op og undgår skyllemidler til klude og mopper
• Vi bruger kun tørretumbleren, hvis klude og mopper ikke kan nå at tørre – og altid på timer

Hos ALLIANCE+ har vi bredden og erfaringen til at sammensætte en individuel aftale om daglig rengøring til en konkurrencedygtig pris, hvor vi ikke går på kompromis med kvaliteten.

Det ville glæde os at møde dig

På et personligt møde kan vi fortælle mere om dine fordele med rengøring fra ALLIANCE+, og du kan fortælle os om dine konkrete ønsker.

Book en aftale