CASE · LEJERBO · SØPARKEN

LØBENDE DIALOG GIVER GODE RESULTATER

MEGET MERE END TRAPPERENGØRING

Tidligere havde man i Søparken en del problemer med graffiti, men efter at have indledt et samarbejde med ALLIANCE+ på det område også er man kommet problemet til livs. Og det skyldes en enkel filosofi

Opgaven omfatter

• Trapperengøring • 32 opgange på 4 etager hver • Graffitirens

Ejendomsservice

I den nordlige udkant af Køge har Lejerbo en af sine store afdelinger – Søparken. Her er ikke mindre end 303 boliger på 2-5 rum, og bebyggelsen ligger i et roligt kvarter med både grønne områder, institutioner og skole i nærheden. I 1990 blev bebyggelsen udvidet i højden med en 4. etage, som har gjort boligerne endnu mere populære.

”Vi bruger ALLIANCE+ til blandt andet trapperengøring, og det samarbejde strækker sig flere år tilbage i tiden,” fortæller varmemester Henrik Nielsen fra Søparken. ”Vi har i alt 32 opgange på fire etager hver, og vi får trapperne vasket hele året rundt med samme frekvens. Samarbejdet fungerer godt, og hvis der er spørgsmål, så tager vi dem løbende i vores dialog med lederne.”

Det er ikke kun trapperengøringen, der involverer ALLIANCE+
”Vi tager ganske enkelt fat om graffitien med det samme og får ALLIANCE+ til at rense det af øjeblikkeligt,” oplyser varmemester Henrik Nielsen. ”Når vi på den måde hele tiden holder alting pænt og rent, ja, så inviterer det ikke til, at der kommer mere graffiti. Det er åbenbart ikke så indbydende at være den første, så vores konsekvente linje har minimeret problemet.”

ALLIANCE+ tilgang
”Det er også vores erfaring, at graffitirens, der udføres hurtigt og konsekvent, har en præventiv effekt. Der er ikke nær så stor risiko for, at der forekommer graffiti i områder, hvor der ikke er noget i forvejen. Derfor er det ikke kun et spørgsmål om at få renset graffitien af, men også om at gøre det inden for meget kort tid.”

Opgaven omfatter

• Trapperengøring • 32 opgange på 4 etager hver • Graffitirens

Ejendomsservice

Relaterede facility services