Case · Sparekassen Fyn

PRÆSENTABLE LOKALER FOR KUNDER OG PERSONALE

Løbende stabil rengøring i alle 14 filialer

Opgaven omfatter

• Løbende kontorrengøring • Vinduespolering • 14 bankfilialer fordelt over hele Fyn

Rengøring

Sparekassen Fyn er en regional bank med 14 filialer fordelt over hele Fyn. Hovedkontoret ligger i Faaborg, og derudover betjener banken privat- og erhvervskunder ud fra princippet om, at lokal tilstedeværelse er vigtig, hvis man skal være relevant og konkurrencedygtig i forhold til de store banker. I alle filialer er det vigtigt, at bankkunder og medarbejderne føler sig tilpas.

Fleksible og lydhøre
”Selv om vores filialer har meget forskellig størrelse, så skal vi alle steder opfylde de samme krav om at give såvel medarbejdere som kunder nogle præsentable rammer for bankforretningen,” forklarer Karin Snitkjær, rådgiver i Sparekassen Fyn og kontaktperson til ALLIANCE+. ”Det er ALLIANCE+, der står for den løbende rengøring i alle vores 14 filialer, og de har en god sans for at skabe de rette rammer.”

Samarbejdet strækker sig langt tilbage i tiden og omfatter både den almindelige kontorrengøring og vinduespoleringen. Rådgiver Karin Snitkjær er tilfreds med, at ALLIANCE+ har en fleksibel indstilling til opgaven, så de 14 filialer kan blive gjort rene med hver deres frekvens.

”Vi har meget forskellige filialer, og mens vi her på hovedkontoret skal have gjort rent hver dag, så er tre eller to gange om ugen rigeligt de mindre steder. Her kan vi heldigvis skrue op og ned hos ALLIANCE+, så frekvensen er tilpasset behovet. Har vi derudover ønsker eller bemærkninger, så tager vi det bare over telefonen, og så retter de hurtigt ind,” slutter rådgiveren.

Alliance+ tilgang
”I ALLIANCE+ kan vi sammensætte en individuel aftale, der er tilpasset det konkrete behov, og som hele tiden kan justeres, hvis behovene skulle ændre sig. Det er netop relevant for en virksomhed med mange filialer og for butikskæder, der oplever vækst. Vi har den lokale tilstedeværelse, der gør os fleksible og dermed en god partner i den daglige drift – også i en periode med vækst og udvikling.”

Opgaven omfatter

• Løbende kontorrengøring • Vinduespolering • 14 bankfilialer fordelt over hele Fyn

Rengøring

Relaterede facility services