DET ER EN LETTELSE

Fra trappeservice over viceværtsopgaver til gulvpleje samt graffiti- og facaderens: Med ALLIANCE+ ved roret for professionel ejendomsservice får hele huset og dets brugere en velfungerende hverdag.

DET ER LØNSOMT

Med ejendomsservice tager vi ansvaret for de opgaver i ejendommen, som du ønsker. Det gælder også den løbende vedligeholdelse, hvor vi sørger for, at tingene ikke udvikler sig til kostbare reparationer.

DET ER FLEKSIBELT

Vi sørger for en overskuelig, effektiv overgang, når du giver os ansvaret for ejendomsservice. Vi kortlægger dine behov og sammensætter en individuel aftale. Det er en enkelt og stramt styret proces for alle parter.

Ejendomsservice

TRAPPESERVICE I MERE END 30 ÅR

Rene og velholdte trappeopgange er et stort aktiv for både boligselskaber og virksomheder. ALLIANCE+ har over 30 års erfaring og kan tilrettelægge arbejdet, så det harmonerer med trappernes brug og det daglige slid. Vi kan fjerne gamle reklamer, tørre gelændere og karme af, fjerne uhensigtsmæssig lugt og meget mere. Lad os sammensætte en aftale, der giver dig præsentable trapper og attraktive fordele – trin for trin.

Ejendomsservice

Gulvservice

Vi tilbyder gulvbehandling enten i et fast abonnement eller efter behov. Vedligeholdelsesopgaver i fast abonnement har dog den fordel, at gulvet vedligeholdes rettidigt og præcist på den måde, som træet kræver. Vi tilbyder derfor en løsning, hvor vi kommer flere gange om året og plejer gulvet for samme pris som én årlig slibning eller oliering.

Ejendomsservice

Måtteservice og tæpperens

Snavs og støvpartikler i kontorets gulvtæpper kan være svære at få ordentligt bugt med, og kan påvirke indeklimaet i virksomheden. I mange tilfælde kan et urent tæppe udvikle allergi og sidenhen føre til sygefravær blandt medarbejderne. ALLIANCE+ tilbyder derfor grundig og effektiv tæpperens, der sikrer en ren, sund og effektiv arbejdsplads til glæde for alle.

Vi tilbyder at rengøre tæpper i et fast abonnement, som vi definerer sammen med kunden, eller ganske enkelt når behovet opstår.

Ejendomsservice

Specialopgaver

Har du specielle opgaver, der kræver service, vedligeholdelse eller rengøring, men falder lidt uden for kategorierne, så skal du tale med ALLIANCE+. Vi ser meget gerne på specialopgaverne.

HANDYMAN TIL DE DAGLIGE OPGAVER

Et supplement til ejendommens vicevært eller måske en hjælpende hånd for virksomheden i det daglige ved forefaldende opgaver. Hos ALLIANCE+ har vi også en dygtig handyman, der passer til dine ønsker. Det kan være belysning, dørpumper, varme, flytning af arbejdspladser, eftersyn af toiletter og andre installationer eller som syge- og ferieafløsere for de faste folk på posten. Tal med os om dine muligheder.

SKAKTRENS FOR HYGIEJNENS SKYLD

Affaldsskakte er hjemsted for alskens fedt, proteiner og affaldsstoffer. Det giver dårlig lugt og kan danne grobund for bakterier, hvis de ikke bliver holdt rene regelmæssigt. Hos ALLIANCE+ kan vi tilbyde renholdelse med et såkaldt hedvandsanlæg med børster, der suser op og ned gennem skakten 8 gange, så det hele bliver skrubbet og spulet. Vi kan også udskifte gummipakninger mv., så affald og lugt holder sig i skakten.

Vinduespolering

VINDUESPOLERING MED BEDRE UDSYN

Klare, rene vinduer er en fordel for både medarbejdere, beboere og gæster i huset. Det giver udsyn, og det giver et godt indtryk. ALLIANCE+ kan varetage vinduespolering efter en fast turnus, efter behov og ved specielle lejligheder. Det koster ikke ekstra, hvis det passer bedst efter normal arbejdstid. Og som Svanemærket virksomhed tager vi naturligvis hensyn til miljøet med vores metoder og midler.

Vinduespolering

Individuel polering

ALLIANCE+ tilbyder grundig og fleksibel vinduespolering, som vi tilpasser efter kundernes specifikke og individuelle ønsker og behov. Vi polerer alle slags vinduer både udvendigt og indvendigt enten i et abonnement med faste intervaller, eller ganske enkelt når behovet opstår.

Vinduespolering

Synlighed er vigtig

Vores kunder bliver altid mødt af det samme poleringshold, der består af to professionelle og erfarne ALLIANCE+ medarbejdere. Poleringsholdet bærer ALLIANCE+ uniformer, så de altid er synlige ude hos kunderne og nemt kan identificeres.

Vinduespolering

30 års erfaring

Vores vinduespoleringsafdeling styres af et team af medarbejdere med mere end 30 års praktisk og ledelsesmæssig erfaring inden for professionel virksomhedspolering.

FLYTTELEJLIGHEDER I SIKRE HÆNDER

Boligselskaber skal undertiden slås med problemer omkring fraflytning af beboere, hvor rengøringsstandarden i lejligheden langt fra har levet op til det normale. Det kan være en speciel opgave at gøre en lejlighed klar til malere, som skal gøre rummene beboelige igen, og derfor vælger mange selskaber at overlade opgaven til ALLIANCE+. Vi har teams, der kan rykke ind og tage sig af opgaven, så hygiejnen igen kommer under kontrol.

FACADERENS SENDER ET GODT SIGNAL

Både boligselskaber, udlejere og virksomheder har gavn af at sende de rette signaler til omverdenen og i bybilledet. Derfor kan facaderens være en god investering i at gøre et godt indtryk på beboere og på kunder. Vi varetager gerne opgaven med specialudstyr, der får det bedste frem i bygningen, uden at vi af den grund belaster miljøet unødigt.

Graffitiafrensning

GRAFFITI SKAL VÆK MED DET SAMME

Det er velkendt, at graffiti trives bedst i de områder, hvor den får lov til at brede sig. Derfor er vores graffitirens lagt an på en hurtig og konsekvent indsats, der fjerner graffiti med det samme. Vi fjerner den effektivt og miljøvenligt, så bygningen og området fremstår præsentabelt, og murværket ikke bliver beskadiget. Så er der mindre risiko for, at der kommer mere graffiti til. Tal med os om, hvordan vi rykker hurtigt ud.

Graffitiafrensning

Effektiv og økonomisk bekæmpelse

ALLIANCE+ har 25 års erfaring inden for effektiv bekæmpelse og forebyggelse af hærværksgraffiti. Vi tilbyder en økonomisk abonnementsordning, som omfatter daglig patruljering, fotoregistrering og effektiv graffitibekæmpelse og –beskyttelse.

Graffitiafrensning

Den rigtige løsning

Det er vigtigt, at graffitiafrensning foretages på den korrekte måde, da det ellers kan medføre skader på murværk og facade. Forskellige overflader kræver forskellige midler og metodik, derfor benytter vi kun specialudviklet kemi, der er skånsom over for både bygninger og miljø.

Graffitiafrensning

Sikker overfladebeskyttelse

For at beskytte bygninger mod fremtidige graffitiangreb, påfører vores graffitibekæmpere en usynlig, diffusionsåben hinde, som udelukkende er baseret på miljøvenlige og godkendte produkter.

Graffitiafrensning

Grafdfitiafrensning er en tillidssag

Når du vælger ALLIANCE+ får du altid en grundig og stabil leverandør med fokus på kvalitet. Vi benytter altid en fast stab af dygtige og kvalificerede medarbejdere med erfaring i rengøring af graffiti.

Gulvservice

Vi tilbyder professionel gulvservice. Gulvplejen udføres af nogle af branchens dygtigste fagfolk og sikrer dig et mere slidstærkt gulv, der fremstår smukt og indbydende for både ansatte og gæster i huset.

Måtteservice & tæpperens

Vi tilbyder at rengøre tæpper i et fast abonnement, som vi definerer sammen med kunden, eller ganske enkelt når behovet opstår.

Specialopgaver

Har du specielle opgaver, der kræver service, vedligeholdelse eller rengøring, men falder lidt uden for kategorierne, så skal du tale med ALLIANCE+. Vi ser meget gerne på specialopgaverne.