DET ER ENKELT

Vi sørger for en overskuelig og effektiv overgang, når du outsourcer ydelser til os. Vi kortlægger dine behov og sammensætter en individuel aftale. Det er en enkelt og stramt styret proces for alle parter.

DET ER FLEKSIBELT

Hos ALLIANCE+ kan du løbende tilpasse serviceydelserne og skalere din kontorløsning i takt med, at behovet ændrer sig. Vi udvikler naturligvis løsningen i takt med din forretningsudvikling.

DET ER LØNSOMT

Vi kan løfte opgaverne, så resultatet bliver det samme eller bedre for mindre. Omkostningsreduktioner på 15-25 procent er inden for rækkevidde, hvis du vælger at overlade sekundære serviceydelser til os.

Kontorservice

RECEPTIONIST

Velkommen til god kundeservice. Receptionisten er virksomhedens smilende ansigt udadtil og den effektive koordinator indadtil. Overlad receptionen til en medarbejder fra ALLIANCE+ og gør den til en del af en god FM-aftale, hvor du outsourcer administration og til gengæld får en pålidelig servicemedarbejder ind i huset. Det er nemmere for alle parter – også ved sygdom.

Kontorservice

Post & pakker

Det er langt fra al kommunikation, der foregår digitalt. Der skal stadig fordeles intern post, ligesom eksterne forsendelser skal klargøres og behandles. De fleste virksomheder modtager og sender også pakker, og hele denne opgave kan med fordel outsources i forbindelse med en FM- aftale. Lad ALLIANCE+ stå for distribution og fordeling.

Planteservice

Grønt er ikke alene godt for øjnene, men også godt for trivslen og klimaet. Lad ALLIANCE+ levere, passe og pleje de grønne planter i virksomheden, så de altid fremstår smukke, friske og forskønnende. Det er ikke altid, at de bliver plejet nok eller korrekt, hvis det ”går på omgang” internt. Derfor giver det god mening at overlade opgaven til professionelle.

Frugtservice

Det gør et godt indtryk på både medarbejdere, leverandører og kunder, hvis der er frisk frugt til rådighed i virksomheden. Det er vitaminer for kroppen, og det er også et tilskud til virksomhedens image. Opgaven kan outsources til ALLIANCE+, så vi sørger for frisk frugt i det daglige og leverer forfriskninger og frugt til møder og særlige arrangementer. Tal med os og hør mere.

Kontorservice

Handyman

Tekniske opgaver, flytning af arbejdspladser, vedligeholdelse af installationer samt koordinering af eksterne håndværkere mv. er opgaver, der ligger godt for vores servicemedarbejdere. Vi har erfarne folk, der kan sørge for alle de praktiske ting i og omkring kontorerne, som det vil koste for meget tid og for mange penge at klare selv.

Kaffemaskiner

Kontoret går i stå, når kaffemaskinen strejker. Kaffen er medarbejdernes brændstof og et stort plus for den sociale trivsel. Man mødes over en kop kaffe, byder kunderne på kaffe og stjæler sig til en lille kaffepause. Og alligevel er vedligeholdelse af kaffemaskinen ikke det mest populære job. Overlad det i stedet til ALLIANCE+, for vi kan som et led i en FM-aftale stå for både vedligeholdelse og indkøb af kaffe.

MØDERUMSSERVICE EFTER BEHOV

De fleste virksomheder holder mange møder. Lad os få mest muligt ud af dem! ALLIANCE+ kan gøre alting klar til mødet, sørge for forplejning og rydde op bagefter. Det er enkelt og effektivt. Så kan du holde fokus på dine gæster og medarbejdere.