SERVICES

Personalerestauranter

VI GØR DIN FROKOST TIL EN OPLEVELSE
Hos ALLIANCE+ nærer vi en stor passion for veltilrettelagt og smagfuld mad. Vi ønsker at give vores gæster og brugere en god oplevelse hver gang de træder ind i vores personalerestauranter rundt om i landet.

Det er miljøvenligt
Hos ALLIANCE+ arbejder vi målrettet med at begrænse CO2-udslippet. Det sker i et tæt samarbejde med kunder og leverandører. Derfor vælger vi at anvende lokale råvarer og leverandører, hvor det er muligt.

Det er enkelt
Vore erfarne køkkenchefer har været med til at definere vores tre koncepter, som er målrettet ’high, medium and low-budget’ løsninger. Det betyder, at vi har noget attraktivt at tilbyde alle størrelser kunder. Alle menuer er sammensat med fokus på kvalitet, smag og bæredygtighed.

Det er fleksibelt
Hos ALLIANCE+ kan alle vores kunder løbende skalere sin cateringløsning i takt med at behovet ændrer sig.

PERSONALERESTAURANTER

ALLIANCE+ madkoncept APPETIZE+ udspringer fra virksomheden CS NORD, som blev stiftet i 2013 på en glødende ambition om at skabe fremtidens bæredygtige personalerestaurant.

120 faglærte kokke og dygtige kantinemedarbejdere leverer hver dag smil og gode madoplevelser til over 5000 medarbejdere i danske virksomheder. Med godt købmandskab, madglæde, gode råvarer og verden omkring os, serverer vi gode og sunde madoplevelser til mennesker og virksomheder. Vi kalder det: God madstil.