DET ER MILJØVENLIGT

ALLIANCE+ er landets største leverandør af Svanemærket rengøring. Vi tænker miljøet ind i alle vores processer og er medlem af netværket for miljømærket indkøb. Vi sætter handling bag ordene.

DET ER ENKELT

Vi sørger for en overskuelig og effektiv overgang, når du giver os ansvaret for rengøringen. Vi kortlægger dine behov og sammensætter en individuel aftale. Det er en enkelt og stramt styret proces for alle parter.

DET ER FLEKSIBELT

Hos ALLIANCE+ kan du løbende tilpasse rengøringen og skalere din løsning i takt med, at behovet ændrer sig. Det gælder også, hvis du får brug for specielle rengøringsydelser på løbende eller ad hoc-basis.

Rengøring

LØSNINGER MED ET EKSTRA PLUS

Som kunde hos ALLIANCE+ kan du forvente kvalitetsarbejde inden for alle typer rengøring hver dag, hele året igennem. For os er kvalitetsstyring ikke tomme ord, men faste procedurer for løbende opfølgning og optimering af arbejdet. Det giver trygge rammer for vores medarbejdere og et ensartet, højt kvalitetsniveau. Til gavn for dit og dine medarbejdere og til gavn for dine gæster.

RENGØRING PÅ ET HØJT NIVEAU

Har du usædvanlige opgaver eller særlige udfordringer, der kræver specialudstyr eller specialuddannet personale? Hos ALLIANCE+ har vi gennem årene udviklet vores teknik og uddannet vores personale, så vi kan varetage selv meget usædvanlige opgaver. Tal med os om, hvordan vi giver din bygning og dit interiør et løft. Og hvordan vi bruger vores forspring til også at løfte den almindelige, daglige rengøring.

ENSARTET KVALITET FRA A TIL Z

Har du oplevet, at gode intentioner ikke altid bliver fulgt af konkrete tiltag? Det undgår vi i ALLIANCE+ ved at følge faste procedurer for både overgang, implementering og opfølgning. Den gode kvalitet begynder allerede ved indgåelse af aftalen og ved den smidige overgang til ALLIANCE+ som partner. Og den fortsætter med faste kontrolprocedurer, KPI’er og klare retningslinjer, der giver tryghed for vores medarbejdere og kunder.

TÆT OG TILLIDSFULD DIALOG

Det løbende samarbejde mellem dig og ALLIANCE+ foregår i en tæt og fleksibel dialog mellem din kontaktperson og vores serviceleder, der har ansvaret for lokaliteten. De to samarbejdspartnere er beslutningsdygtige i forhold til alle de spørgsmål, der måtte opstå, og de kan ændre i arbejdets udførelse og omfang, så vi hele tiden er på forkant med dine og dine medarbejderes ønsker.

special- og hovedrengøring

Vi begynder ofte et nyt samarbejde med en hovedrengøring, ligesom vi løbende foretager en hovedrengøring for vores kunder. Det gør et godt indtryk og er med til at forlænge levetiden på gulve og inventar. Kort sagt: En god investering.

Højderengøring

Svært tilgængelige og specielle rengøringsopgaver kræver en kombination af højt kvalificeret personale, skånsomme rengøringsteknikker og specialudstyr som stiger og kraner. Hos ALLIANCE+ råder vi over materiel og personale, der kan levere resultater.

Sterilrengøring

Renrum og andre lokaler eller produktionsfaciliteter med særligt høje hygiejniske krav kræver specialister til rengøringen. Arbejdet skal følge særlige procedurer og skal løbende dokumenteres. Tal med ALLIANCE+ om en god løsning.

vinduespolering

Vi rengør alle typer vinduer – enten i abonnement med faste intervaller eller efter behov. Vi har ikke alene indblik i de mest effektive metoder, men også størst mulig fleksibilitet, så vi kan rengøre på tidspunkter, der passer dig.

Individuel polering – Udvendigt/indvendigt, tilpasset dine ønsker og behov

Faste fagfolk – Du møder samme hold hver gang, som er professionelle, erfarne og uniformerede

30 års erfaring – Professionel polering i de bedste hænder gør en synlig forskel

Rene vinduer giver udsyn, lys og daglig arbejdsglæde. Derfor skal opgaven løftes af en troværdig og erfaren samarbejdspartner, hvor både pris og kvalitet stemmer.

 

trappeservice

Trin for trin garanterer ALLIANCE+ ikke alene rene trapper, men også et professionelt blik for trapperummets tilstand i øvrigt. Vi kan støve af, fjerne gamle aviser og eliminere dårlig lugt. Tal med os om mulighederne.

gulvservice

Fra tæpperens over støvsugning til løbende pleje af hårde klinke- eller trægulve kan alt lade sig gøre. Vi kan også tilbyde dig polering og pleje af trægulve, der skal have hele den oprindelige glans og styrke tilbage.

MÅTTESERVICE HOLDER RENT

Det giver god mening at have effektive og præsentable måtter ved dørene. Dels giver det et godt indtryk, og dels skåner det gulvene. Lad os skifte dem, når behovet er der, eller regelmæssigt som en abonnementsservice, så de altid er rene.

HYGIEJNISK WASHROOM SERVICE

Lad ALLIANCE+ holde toiletterne i topform. I virksomheder og i alle offentlige bygninger er toiletterne den største ”sladrehank”, når det gælder den kvalitet og hygiejne, man foretrækker. Derfor skal toiletter gøres rent både grundigt og hyppigt. Tal med os om, hvordan den optimale frekvens for rengøringen er hos dig. Sammen ser vi på belastningen af toiletterne, og på hvad der kræves for at holde bakterierne nede og hygiejnen oppe.

Specialopgaver

Har du usædvanlige opgaver eller særlige udfordringer, der kræver specialudstyr eller specialuddannet personale? Hos ALLIANCE+ har vi gennem årene udviklet vores teknik og uddannet vores personale, så vi kan varetage selv meget usædvanlige opgaver. Tal med os om, hvordan vi giver din bygning og dit interiør et løft. Og hvordan vi bruger vores forspring til også at løfte den almindelige, daglige rengøring.