Facility solutions, for and by people who care

Rengøring, personalerestaurant og facility løsninger, der giver dig ro til at drive din forretning

Kontakt os
Scroll ned

"Enhver kan vel feje et gulv eller skrælle en kartoffel…" Måske har du oplevet lignende fordomme om rengøring, catering og andre servicefunktioner? Men vi som arbejder professionelt med disse opgaver ved, at de kræver ganske særlige kvalifikationer, særskilt uddannelse – og en helt speciel indstilling.

Alle virksomheder har deres egne kernekompetencer, og hvad der blot er støttefunktioner til mange virksomheder, er vores kernekompetence. Vi hjælper dig med at fokusere på din forretning og skabe medarbejdertilfredshed ved at sikre, at arbejdsbetingelserne er rigtige. Men først og fremmest handler ALLIANCE+ om mennesker, der ved, at når du lader os arbejde for dig, så bliver vi en del af det løfte, du har givet til dine medarbejdere og kunder.

.01 Services

Mere end du kan forestille dig

Rengøring
Alt tekst
.02 Cases

Mere end en leverandør

Gensidig tillid, fleksibilitet og en fast kontaktperson er noget af det, vores kunder lægger vægt på.

Se alle cases
Facility

Jyske Bank

”Vi har én kontaktperson, som vi kan kontakte omkring alt og en fælles mailadresse, hvor der straks bliver svaret, når brugerne skriver omkring mangler, ekstra rengøring m.m. Månedlig kontrol i alle afdelinger fungerer godt, og vi diskuterer ikke hvem der har ret. Fælles tillid gør, at vi stoler på hinanden.”

Kontakt os
Alt tekst
Cleaning

Lindø Port of Odense

”ALLIANCE+ fremstår som et flexibelt firma, der forstår at tilpasse sig til de ad hoc opgaver, som hele tiden opstår. Det daglige samarbejde mellem LPO og ALLIANCE+ fungerer rigtig godt, og vores faste kontaktperson er god til at forstå vores opgaver og komme med gode input til løsning af de verserende opgaver."

Kontakt os
Alt text
Cases
.03 Job & Karriere

Mere end et job

Mange af vores services er beskrevet med standarder, der kan måles og vejes. Men når du arbejder med service, arbejder du med mennesker. Og standardmennesker findes ikke. Vi vil gerne gøre en forskel for vores kunder og give dem en god oplevelse. Standarder er noget, vi overholder. Gode oplevelser er det, vi skaber for hinanden. Kan du mærke forskellen?

Læs mere Se ledige stillinger
.04 Nyheder & pressemeddelelser

Hold dig opdateret med seneste nyt fra ALLIANCE+

Se alle nyheder
Få et gratis servicetjek BOOK SERVICETJEK