Frugtordning

Kvalitetsfrugt - når der skal tankes energi

Kontakt os
Scroll ned

Vi sikrer et varieret udvalg af sæsonens frugter, så dine medarbejder kan holde energien oppe hele dagen.

Tilføj et plus til din dag.

.01

En frugtordning der giver god energi

Når dine medarbejdere arbejder hårdt, er det næsten uundgåeligt at køre tør for energi i løbet af arbejdsdagen. Mange vil derfor supplere hovedmåltiderne med hurtig energi fra snacks midt på dagen, når trætheden melder sig. Med en frugtordning fra APPETIZE+ sikrer du, at dine medarbejdere har mulighed for at vælge en god og vedvarende energikilde fra frisk kvalitetsfrugt.

.02

Frisk frugt giver arbejdsglæde

Adgang til frisk frugt er en lille, men betydelig gestus til dine medarbejdere i en hektisk hverdag. Når blodsukkeret bliver lavt, kan produktiviteten gå samme vej. Så er det let at række ud efter en sodavand, energidrik, et stykke kage eller en chokoladebar. Vi ved dog alle, at det ikke er den sundeste eller bedste måde at fylde depoterne op på. Hurtig energi forsvinder med samme effektivitet, som den kom, og så er energiniveauet tilbage til nul.

Hos APPETIZE+ mener vi at dine medarbejdere fortjener råvarer af den bedste kvalitet, når de skal tanke energi i løbet af dagen. Vi leverer så vidt muligt altid danske og økologiske råvarer. Desuden gør vi meget ud af at sammensætte lækre sæsonbetonede frugter i frugtordningen, så der er variation og spænding i leveringerne.

.03

Frugtordning sætter medarbejderne i første række

Hos APPETIZE+ mener vi at de hårdtarbejdende ansatte fortjener den bedste kvalitet af mad. Det gælder også vores frugtordning. Vi fokuserer på hjemmelavet mad af gode, lokale råvarer for at holde blodsukkeret stabilt, og hjerneaktiviteten høj. Den danske arbejdskultur går én vej, og det er opad i intensitet. Det betyder at vores medarbejdere har mindre tid til at lade energidepoterne op. Det kræver en energikilde af høj kvalitet. Med en frugtordning fra APPETIZE+ sikrer du at dine medarbejdere har adgang til god og langtidsholdbar energi, som fremmer både fysisk og mental aktivitet, og samtidig tilfredsstiller smagsløgene.

Vi har gjort det nemt at tage sundere valg; også på arbejdspladsen. Med stigende arbejdsintensitet, kommer stigende efterspørgsel på convenience food. Der er ingen der siger, at convenience food behøver at være usundt. Fri adgang til frugt gør det lettere at fravælge færdigretter, slik og chokolade som primær energikilde. Når vi indtager gode råvarer, fungerer kroppen bedre - og når dine medarbejdere tanker op på god energi, kan de skabe bedre resultater.

.04

Frugtordning med miljø i højsædet

Når du vælger en frugtordning fra APPETIZE+, vælger du også at sige nej tak til madspild. I ALLIANCE+ støtter vi nemlig op om initiativet “Danmark mod madspild”. Det indebærer forpligtelse til reducering af vores samlede madspild og ressourceforbrug. Hos APPETIZE+ har vi i den forbindelse opsat faste rutiner for sortering af affald og genanvendelse af madvarer og andre produkter.

I vores samlede virksomhed har vi forpligtet os til at mindske vores madspild med 50% inden 2030, og med vores støtte til “Danmark mod madspild” tilslutter vi os FN’s verdensmål om at reducere hver persons madspild med 50% inden 2030.

.05

Frugtordning for alle virksomheder

Hos APPETIZE+ mener vi at alle har ret til frisk frugt af god kvalitet. Derfor leverer vi frugtordninger til både små og store virksomheder. Vores frugtordning er meget fleksibel, og vi hjælper gerne med at sammensætte netop den frugtordning der passer bedst til dit firma.

Vi tager naturligvis dine specifikke ønsker i betragtning, og er åbne for at sammensætte en lækker og varieret frugtlevering, der falder i din og dine medarbejderes smag. Det er vigtigt for os, at imødekomme vores kunders ønske om kvalitet, fleksibilitet og tilgængelighed - derfor gør vi det nemt for dig at få leveret et sundt alternativ til dig og dine medarbejdere, nøjagtig som det passer jer bedst.
Desuden er vi fleksible med levering, og kan levere som det passer bedst for din virksomhed.

.06

Skal vi levere din frugtordning?

Vi ønsker at levere god service, mad af højeste kvalitet og et nemt, sundt alternativ til vores kunder. Har du og dine medarbejdere brug for en frugtordning i jeres virksomhed, står vi klar til at hjælpe.

Har du spørgsmål eller specielle ønsker til din næste leverance af frugt, er du meget velkommen til at kontakte os, så vi kan imødekomme dine forespørgsler.
Fordi alle har fortjent god energi - hele dagen.

Vi er klar til at hjælpe dig Send besked