Erhvervsrengøring

Hvis du skal arbejde produktivt på din arbejdsplads, så er det afgørende, at du har de rette forudsætninger for dette. Har du et rodet eller snavset arbejdsmiljø, så giver det forstyrrelser for dine ansatte, og det sender forkerte signaler. Med en erhvervsrengøring får du rene linjer, så der er mulighed for at arbejde uden forstyrrelser. Det er ligeledes med til at give dine medarbejdere samt udefrakommende et billede af, hvilken type virksomhed I har.

 

Hos Alliance+ tilbyder vi erhvervsrengøring skræddersyet til din virksomheds behov. Vi lægger vægt på et højt serviceniveau og et samarbejde i øjenhøjde. Hos os er der ingen opgaver, der er for store eller komplicerede. Vi har tidligere erfaring med alt fra rengøring i højder, rengøring af sarte emner, håndtering af fødevarer, og vi er bekendt med sikkerhedshensyn i finanssektoren. Så kontakt os endelig og hør, hvad vi kan gøre for jer.

 

Erhvervsrengøring tilpasset jeres behov

De fleste med kendskab til erhvervsrengøring ved, at det kræver professionelt arbejde, særlige kvalifikationer samt en særlig indstilling. Vores dygtige personale gør hver dag en stor indsats for at holde et højt kvalitetsniveau, og de leverer ikke mindst service i topklasse. Vores mål er, at vi kan være med til at skabe et rart indeklima og at gøre dette på en måde, så I kan rette fokus på de vigtige opgaver i dagligdagen.

 

Vi er yderst fleksible i vores arbejde, hvilket betyder, at vi står klar til at hjælpe, hvis der skulle komme et særarrangement eller en uforudset hændelse. Dette er for os service, da du altid er sikker på at have en trofast samarbejdspartner. Det er derfor vigtigt, at vi kan gå ind i en åben dialog med dig omkring, hvilke services I kunne ønske. Vi håndterer alle slags opgaver inden for erhvervsrengøring fra vinduesvask og rengøringsservice til mere avancerede opgaver. Ingen opgave er for stor eller kompliceret til vores personale, så du skal ikke bekymre dig om, hvorvidt vi er i stand til at klare opgaven.

 

Servicenormen: fokus på miljø og kvalitet

Hos Alliance+ ønsker vi at være samarbejdspartneren, du altid kan regne med, når der skal foretages erhvervsrengøring. Derfor arbejder vi hårdt på at levere rengøringsservice af høj kvalitet, hvilket er grunden til, at vi er medlem af Servicenormen. Servicenormen er en garantimærkning for de virksomheder, som er seriøse serviceudbydere. Det betyder, at medlemmer skal leve op til en række krav som gør, at du som kunde er sikker på, hvad du går ind til.

 

Kravene i Servicenormen omfatter blandt andet retningslinjer for kvalitet, anvendelse af miljømærkede midler, krav til arbejdsmiljøet, kompetenceudvikling mm. Hos Alliance har vi miljømærkede rengøringsprodukter som svanemærket, hvilket vi typisk anvender. Det er dog ikke alle opgaver, hvor de økologiske produkter er effektive nok. I tilfælde der kræver kraftigere rengøringsartikler, så sørger vi altid for at bortskaffe kemi-rester på en god måde. Derudover har vi specifikke retningslinjer for kvaliteten af vores arbejde. Hvis du ønsker at høre mere om, hvordan vi opfylder kravene for Servicenormen, så er vi klar til at svare på dette over et møde.

 

Erhvervsrengøring - et transparent samarbejde

Det er afgørende for os, at vi får bygget en aftale op, der er baseret på en fælles forståelse og et transparent samarbejde. Du skal vide præcist, hvilke erhvervsrengørings services du betaler for, og vi skal vide, hvilke services I gerne vil have udført. Derfor tager vi os god tid til at snakke forudsætningerne igennem, så vi er sikker på at tilgodese de krav, som din organisation har.

 

Derudover stiller vi én kontaktperson til rådighed, som vil være jeres primære kontakt gennem samarbejdet. Her vil vi hurtigt kunne følge op på, hvis I ønsker ekstra rengøring eller vil have hjælp til et særligt arrangement. Vi forsøger altid at svare hurtigst muligt, så I får den bedst mulige service.

 

Få en snak omkring dine muligheder

Hvis du gerne vil have professionel rengøringshjælp, der er tilpasset din virksomhed, så står vi klar til at snakke dine muligheder igennem. Vi står klar til at høre dine ønsker og vil gerne give et uforpligtende tilbud. Under mødet vil vi lave en forventningsafstemning og gennemgå vores services i dybden, så du er godt klædt på til at træffe en beslutning. Du kan ringe ind på telefon 70 20 70 11 eller sende en mail til info@allianceplus.dk, så vil vi hurtigst muligt vende tilbage til dig. Vi ser frem til at høre fra dig.

Tilbage