Facaderens

Det er vigtigt at gøre et godt førstehåndsindtryk. Det ved de fleste af os, og derfor klæder vi os eksempelvis pænt på, når vi skal møde nye mennesker. Men at gøre et godt førstehåndsindtryk er meget mere end det. Det gælder eksempelvis også din bygnings facade, som er det første, dine gæster og kunder ser.

 

En pæn og ren facade giver et godt indtryk til dine besøgende. Men i det danske fugtige klima bliver husfacader ofte ramt af alger og mos, som gør din facade grønlig og trist at se på. Det problem kan heldigvis løses nemt med en professionel facaderens.

 

Hvad er facaderens?

En facaderens kan foregå meget forskelligt, alt efter hvilken type facade bygningen har. Der er naturligvis forskel på, hvordan man skal gribe rengøringen af facaden an, alt efter om det er en murstensfacade, betonfacade eller noget helt tredje.

 

Når vi hos Alliance+ skal udføre en facaderens, tager vi naturligvis først og fremmest højde for facadens materialer. Vi vurderer også facadens tilstand, inden vi går i gang med facaderensen. Det er nemlig vigtigt ikke at slide for meget på facaden, da slid vil gøre den endnu mere modtagelig over for snavs fremadrettet.

 

Hvordan renser man facaden?

Der findes mange forskellige metoder til at rense bygningsfacader, og det kommer helt an på, hvad facaden er lavet af. Betonfacader kan eksempelvis renses med højtryksrens, men den samme metode ville skade facader af mursten og løsne pudset. Derfor er det vigtigt at tage højde for type af materialer, overflade og vedligeholdelsesvejledning.

 

Hos Alliance+ tænker vi altid i langsigtede løsninger, da det giver den bedste værdi for vores kunder. Det er også derfor, vi tilbyder imprægnering af din facade, så resultatet holder endnu længere.

 

Vi tænker ikke kun i langsigtede løsninger for dig, men også for miljøet. Derfor bruger vi altid specialudviklede midler, der skåner både din bygning og miljøet bedst muligt.

 

Imprægnering af facade

Imprægnering er typisk noget, man forbinder med skotøj, møbler og overtøj. Men sådan behøver det ikke at være! Når du vælger at få imprægneret din facade, sikrer du den mod snavs, fugt og algevækst. Imprægneringen virker forebyggende, og den sørger for, at der går længere tid inden næste facaderens skal foretages.

Når du har investeret i en facaderens, anbefaler vi derfor, at du efterfølgende får facaden imprægneret. Det beskytter det pæne resultatet og sikrer, at facaden fremstår som ny i lang tid.

 

Vi fjerner og beskytter mod graffiti

Både virksomheder og offentlige institutioner kan fra tid til anden blive udsat for uønsket graffiti. Hvis ikke graffitien fjernes hurtigst muligt, vil der ofte hurtigt komme endnu mere til. Derfor anbefaler vi, at du får afrenset den med det samme.

 

Vi har specialudviklede midler, og vi kan fjerne graffiti på alle overflader. Når du bestiller en afrensning af graffiti, er det også muligt at få ekstra overfladebeskyttelse på de mest udsatte steder af facaden. Det er en godkendt og miljøvenlig hinde, der ikke kan ses på facaden, men som gør det nemmere at fjerne eventuel fremtidig graffiti. Materialet er diffusionsåbent, så det indkapsler ikke fugt i facaden.

 

Professionel facaderens

Når du vælger at få renset facaden professionelt, kan du være tryg ved, at alt foregår lige efter bogen. Vi har det rette udstyr, der både sikrer, at arbejdet bliver udført hurtigst muligt, og at sikkerheden altid er helt i top.

 

Uanset om facaden skal renses med en højtryksspuler, håndkraft eller kræver specielle foranstaltninger, udfører vi arbejdet med høj kvalitet. Hos Alliance+ sætter vi en ære i vores faglighed, og vores medarbejdere er uddannede inden for deres fag.

 

Vi giver vejledning og har kunder lige fra de største virksomheder i Norden til mellemstore virksomheder, butikker og den offentlige sektor. Vores erfaring gør, at vi har det nødvendige overblik til at klare store projekter. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker et tilbud.

Tilbage