Mere end outsourcing

Med vores ejendoms- og kontorservices kan du fokusere på din kerneforretning og dine kunder

Kontakt os
Scroll ned
.01 Services

MERE END DU KAN FORESTILLE DIG

Tilføj et plus til din dag

Bæredygtige facility services
En fast kontaktperson
Høj fleksibilitet
Partnerskab som skaber forbedringer
Ro i sindet

Alt tekst
.03 Cases

Mere end en leverandør

Gensidig tillid, fleksibilitet og en fast kontaktperson er noget af det, vores kunder lægger vægt på.

Se alle cases
Facility

Codan

ALLIANCE+ leverer en række facility løsninger til Codan lige fra reception og omstilling til security, handyman, personalerestaurant og mødeservice. Samarbejdet med Codan har udviklet sig til en relation, hvor Codan løbende kommer med inputs til, hvordan ALLIANCE+ kan udvikle og forbedre vores services og leverance. Det giver det optimale fundament til at skabe de bedste arbejdsbetingelser for Codans medarbejdere.

Cases
Facility Management

Lad os håndtere dit samlede servicebehov, så du og dine medarbejdere kan koncentrere jer om jeres kerneforretning. Med ALLIANCE+ får du en projektleder, der styrer det daglige arbejde inklusiv udvikling og optimering af services, styring af underleverandører og løbende kvalitetskontrol, hvorved du kan minimere dine omkostninger og få den bedst mulige service. Og det bedste af det hele er, at du selv kan følge med i vores FM-system, så du kan holde øje med, hvordan det går.

Kontakt os
.05 Instagram

#allianceplus

Vi er stolte af vores fag og vores medarbejdere bidrager hver dag til at gøre hverdagen bedre for virksomheder, gæster, kunder, børn og voksne. Du kan få et indblik i vores hverdag ved at følge os på Instagram, hvor du finder os som Allianceplusdk.

Følg os på instagram
Vi er klar til at hjælpe dig Send besked