Handyman

Vedligeholdelse af dine faciliteter

Kontakt os
Scroll ned

Vi håndterer alle de mange små og store praktiske opgaver.

.01

Alt fra flytteservice i København til vedligeholdelse af installationer

Det kan være rigtig bøvlet selv at skulle håndtere alle de mange små og store praktiske opgaver samt vedligeholdelse af dine bygninger. Derfor kan du med fordel outsource denne opgave til os, så du ved, at vi sørger for at holde din virksomhed kørende, og vi kun er et telefonkald væk, hvis der sker noget uforudset – også om aftenen, i weekender og på helligdage. Vi kan hjælpe med tekniske opgaver, flytteservice, pedel service udlejning, vedligeholdelse af installationer og koordinering af eksterne håndværkere og meget mere.

Kontakt os for at høre mere om de løsninger vi tilbyder inden for handymanservice området. Uanset hvilken løsning du har behov for, om det er en flytteservice i København eller en pedel service udlejning, så får du altid en fast kontaktperson, der er ansvarlig for den samlede leverance og adgang til et facility management system, der giver overblik over udførte og planlagte opgaver, omkostninger, tilfredshedsmålinger og meget mere.

Vi er klar til at hjælpe dig Kontakt os
Referencer

ALLIANCE+ kunder omfatter nogle af de største virksomheder i Norden såvel som mellemstore virksomheder, detailkæder og butikker, hoteller og den offentlige sektor

Copyright © Allianceplus A/S