Handyman

Vedligeholdelse af dine faciliteter

Kontakt os
Scroll ned

Vi håndterer alle de mange små og store praktiske opgaver.

Tilføj et plus til din dag.

.01 Handyman

Altmuligmand til virksomheder

Det kan være rigtig bøvlet selv at skulle håndtere alle de mange små og store praktiske opgaver samt vedligeholdelse af dine bygninger. Derfor kan du med fordel outsource denne opgave til os, så du ved, at vi sørger for at holde din virksomhed kørende. Vi er kun et telefonkald væk, hvis der sker noget uforudset – også om aftenen, i weekender og på helligdage. Vi kan blandt andet hjælpe med:

  • Tekniske opgaver
  • Flytteservice
  • Pedel service udlejning
  • Vedligeholdelse af installationer
  • Koordinering af eksterne håndværkere

Vi tilpasser leverancen efter dine behov og kan løbende op og nedskalere, så du altid får mest ud af samarbejdet.

.02 Samarbejde

Medarbejdere med de rette kompetencer

Vi sætter de rigtige folk til opgaven. Med vores egne medar­bejdere og en fast kontakt­person sikrer vi opti­mal styring af opgaverne, høj kvalitet og enkel kommuni­kation i det daglige. Vi har fagligheden i orden. Vores medarbejdere er lø­bende uddannet og trænet i korrekt brug af midler og udstyr. Vi er svanemærket og planlægger vores arbejde med fokus på miljø, sikker­hed og sundhed.

.03 Kontakt os

Ejendomsservice til virksomheder

Hos ALLIANCE+ kan vi tilbyde mange forskellige serviceløsninger til virksomheder. Du kan fokusere på jeres kerneforretning, mens vi sørger for alt, der hører til ejendomsservice. Vi kan blandt andet sørge for:

 

Vi er klar til at hjælpe dig med en fleksibel facility løsning af høj kvalitet. Kontakt os med spørgsmål eller få et uforpligtigende tilbud.

Send besked
Vi er klar til at hjælpe dig Send besked