Kontorservice

Effektiv håndtering af post og print

Kontakt os
Scroll ned

Opgaver inden for kontorservice kan med fordel outsources til os, hvor vi står for distributionen.

.01

Kontorservice til din virksomhed

Det er langt fra al kommunikation, der foregår digitalt. Der skal stadig fordeles intern post, ligesom eksterne forsendelser skal klargøres og behandles. Mange virksomheder har også behov for en intern printfunktion, der kan hjælpe med større printopgaver og materialer, der skal klargøres til kunder, møder eller konferencer samt HR kontorservice. Opgaver som disse kan med fordel outsources til os, hvor vi står for distributionen. I nogle virksomheder står vi også for billig frugtordning, der også skal fordeles rundt på kontorerne. Læs mere om frugtordning til erhverv under APPETIZE+.

Kontakt os for at høre mere om de løsninger, du kan få inden for kontorservice. Uanset hvilken løsning du har behov for, om det er kontorservice eller en anden ejendomsservice, får du altid en fast kontaktperson, der er ansvarlig for den samlede leverance og adgang til et facility management system, der giver overblik over udførte og planlagte opgaver, omkostninger, tilfredshedsmålinger og meget mere. 

Vi er klar til at hjælpe dig Kontakt os
Referencer

ALLIANCE+ kunder omfatter nogle af de største virksomheder i Norden såvel som mellemstore virksomheder, detailkæder og butikker, hoteller og den offentlige sektor

Copyright © Allianceplus A/S