Reception og omstilling

Dedikeret receptionshjælp

Kontakt os
Scroll ned

Virksomhedens smilende ansigt udadtil og effektive koordinator indadtil.

Tilføj et plus til din dag.

.01 God service

Receptionshjælp og omstilling

Receptionen er virksomhedens smilende ansigt udadtil og effektive koordinator indadtil. Med en service fra ALLIANCE+ kan du med ro i maven outsource receptionsfunktionen i din virksomhed til os. Vores servicemedarbejdere kan tage sig af alt, hvad der hører receptionsfunktionen til så som omstilling, tage imod gæster og så videre.

.02 Gode medarbejdere

Receptionist til virksomheder

Vi går meget op i at finde de helt rigtige medarbejdere og sørge for, at de arbejder under gode forhold. Dette ses også ved vores certificering med Servicenormen, som kun gives til servicevirksomheder med orden i sagerne. Det er et naturligt DNA for alle vores medarbejdere at være kundeorienteret – det sætter vi en dyd i under ansættelsesprocessen, samt træner løbende.

Du skal ikke bekymre dig om sygdom og ferie – det håndtere vi. Til gengæld får du en receptionist, som er klar til at indgå i din virksomhed med den rette servicemindede indstilling.

.03 Din virksomhed

Receptionshjælp til virksomheder

Kontakt os for at høre mere om de løsninger vi tilbyder inden for receptionshjælp og omstilling. Uanset hvilken løsning du har behov for, får du altid en fast kontaktperson, der er ansvarlig for den samlede leverance og adgang til et facility management system, der giver overblik over udførte og planlagte opgaver, omkostninger, tilfredshedsmålinger og meget mere.

Send besked
Vi er klar til at hjælpe dig Send besked