Udendørspleje

Velplejede udendørsarealer

Kontakt os
Scroll ned

Gartnerservice er meget mere end at slå græsset rundt om bygningen.

.01

Gartner service med mere

Lad os trylle med grønne fingre så arealerne omkring dine bygninger byder både gæster, kunder, medarbejdere og leverandører velkommen med det helt rigtige, velplejede udtryk. Gartner service er meget mere end at slå græsset. Vores engagerede medarbejdere kan udfører anlægsarbejde, pleje græsset, havearbejde, klippe hæk og beskære buskads og træer samt udføre belægningsprojekter og vedligehold. Udendørspleje er dog mere end det grønne. Vi tilbyder også snerydning for din virksomhed, skaktrens, saltning, rense afløb og riste, holde p-arealer rene, efterse skilte og flag samt pleje udendørsinventar som bænke, affaldskurve, hegn og plankeværk og sørge for, at udendørsbelysningen er i orden. Vores løsninger op- og nedskaleres naturligvis efter sæson.

Kontakt os for at høre mere om de løsninger du kan få inden for ejendomsservice, omend det er anlægsarbejde til erhverv, gartner service eller noget tredje. Uanset hvilken løsning du har behov for, får du altid en fast kontaktperson, der er ansvarlig for den samlede leverance, og adgang til et facility management system, der giver overblik over udførte og planlagte opgaver, omkostninger, tilfredshedsmålinger og meget mere. 

Vi er klar til at hjælpe dig Kontakt os
Referencer

ALLIANCE+ kunder omfatter nogle af de største virksomheder i Norden såvel som mellemstore virksomheder, detailkæder og butikker, hoteller og den offentlige sektor

Copyright © Allianceplus A/S