Udendørspleje

Velplejede udendørsarealer

Kontakt os
Scroll ned

Vi sørger for, at området omkring dine bygninger altid ser pæne og velplejede ud, uden at du skal bekymre dig om det.

Tilføj et plus til din dag.

.01 Grønne fingre

Gartnerservice til din virksomhed

Lad os trylle med grønne fingre så arealerne omkring dine bygninger byder både gæster, kunder, medarbejdere og leverandører velkommen med det helt rigtige, velplejede udtryk. Gartner service er meget mere end at slå græsset. Vores engagerede medarbejdere kan udføre anlægsarbejde, pleje græsset, havearbejde, klippe hæk og beskære buskads og træer samt udføre belægningsprojekter og vedligehold.

.02 Snerydning med mere

Udendørspleje er mere end det grønne

Vi tilbyder også:

  • snerydning for din virksomhed
  • saltning
  • skaktrens
  • rense afløb og riste
  • holde p-arealer rene
  • efterse skilte og flag
  • pleje udendørsinventar som bænke, affaldskurve, hegn og plankeværk
  • sørge for, at udendørsbelysningen er i orden.

Vores løsninger op- og nedskaleres naturligvis efter sæson.

Kontakt os for at høre mere om de løsninger du kan få inden for ejendomsservice, omend det er anlægsarbejde til erhverv, gartner service eller noget tredje.

Send besked
.03 Samarbejde

De rette mennesker til udendørspleje

Vi ved hvor stor betydning vores medarbejdere har for serviceleverancen. Derfor prioriterer vi at finde de helt rigtige medarbejdere, som kan udføre opgaverne til et højt kvalitetsniveau. Vi går samtidig ind for et godt og sikkert arbejdsmiljø, derfor er vi også medlem af Servicenormen, som blandt andet er bevis på, at vi har et kvalitetssystem, gode forhold for vores medarbejdere og generelt har orden i sagerne.

Vores medarbejdere er uddannet inden for deres fagområde, derfor skal du ikke bekymre dig om dine udendørsarealer – du kan fokusere på din egen forretning, mens vi sørger for pæne omgivelser.

.04 Høj kvalitet

Digitalt kvalitetssystem

Hos ALLIANCE+ vil vi gerne give vores kunder en transparent service, da vi mener det giver et bedre samarbejde. Ved brug af vores facility management system kan du hurtigt og nemt se kvalitetsrapporteringer lavet på services for din virksomhed. På den måde kan du hele tiden følge med, lige når det passer dig.

Vi er klar til at hjælpe dig Send besked