Rengøring til hotel

Hotelrengøring

Kontakt os
Scroll ned
.01 Rengøring til hoteller

Hotel rengøring

ALLIANCE+ leverer professionel rengøring og har stor erfaring med at levere rengøring til hoteller, konferencecentre og mange andre overnatningssteder. Vi ved, at et rent og indbydende værelse og omgivelser på hoteller har stor betydning for jeres gæster. Vi indretter vores hotelrengøring efter jeres behov. Vores medarbejdere er dedikerede og professionelle med forståelse for og kompetencer til hotelrengøringens særlige krav.

.02 Fleksibilitet

Hotelrengøring med fokus på kunden

Som leverandør af rengøring til jeres hotel har ALLIANCE+ fokus på den enkelte kundes behov. Derfor arbejder vi ud fra nøgleværdier om gensidig tillid, fleksibilitet og en fast kontaktperson.

Hotelbranchen har naturlige udsving, men bestemt også mange overraskelser - vi er klar til at op- og nedskalere efter jere behov. Vi rykker hurtigt ud ved behov og tilpasser os ad-hoc opgaver og ekstraopgaver indenfor rengøring. Har I behov for rengøring på særlige tidspunkter af døgnet, for at det skal forstyrre daglig drift og jeres gæster mindst muligt? Vi leverer rengøringsservice, når det passer jer. Med en fast kontaktperson kan vi sikre god og tæt kommunikation samt hurtig respons på jeres henvendelser. Vi har erfaringen, der skal til for at løse rengøringsopgaver korrekt og effektivt - derfor kan vi også komme med gode inputs til effektiv og grundig løsning af opgaver. Vi ved at hoteller er en 24-timers forretning året rundt med høje krav, og derfor er vores kvalitet også i top.

.03 Høj kvalitet

Fem stjerner med førsteklasses hotelrengøring

Uanset hvor mange eller få stjerner et hotel har, er daglig rengøring et mindstekrav - og kvaliteten på rengøring har stor betydning for gæsternes oplevelse og bedømmelse af hotellet. God service og god rengøring har faktisk den største betydning for hotelgæsters oplevelse af hotellet - er de to grundlæggende services ikke i orden, er det næsten ligegyldigt hvor mange andre luksusfaciliteter, man kan tilbyde som hotel.

Grundig og effektiv rengøring er et af de vigtigste elementer mange hotelgæster lægger til grund for booking sammen med pris og placering. Når alle gæster har mulighed for at anmelde hoteller og opsøge personlige anmeldelser af hoteller, bliver det af allerstørste vigtighed, at de oplever hotellet som rent og indbydende. Faktisk er rengøring og service også de to ting, der klages oftest over, hvis gæsterne ikke er tilfredse.

Med en rengøringsservice i topkvalitet er I sikret god og grundig rengøring til enhver tid.

.04 Jeres behov

Hotelrengøring tilpasset til jeres behov

ALLIANCE+ tilbyder rengøring tilpasset til jeres behov. Alle hoteller er forskellige og derfor har vi ikke standardløsninger. Vi tilbyder en tilpasset totalløsning, hvor I kun skal forholde jer til én leverandør og én kontaktperson. Udover rengøring, tilbyder ALLIANCE+ også en række andre facility services som receptionshjælp, understøtte konferencer, assistance i restaurant og opvask, ejendomsservices såsom vinduespudsning vedligehold af grønne arealer, vagtservice m.m. Dermed kan du få en skræddersyet løsning, der dækker alle dele af et imødekommende, flot og indbydende hotel med førsteklasses service. ALLIANCE+ dækker hele Skandinavien og tilbyder rengøringsservice på hoteller i København og resten af Danmark.

Miljøvenlig hotelrengøring

ALLIANCE+ tilbyder Svanemærket rengøringsservice med miljøvenlige rengøringsprodukter - og det er vi stolte af. Har I fokus på bæredygtighed og grøn hoteldrift, bidrager ALLIANCE+ gerne til, at I kan opnå jeres mål med grøn rengøring til fordel for både miljø, medarbejdere og gæster.

Send besked
.05 Et godt samarbejde

Glade medarbejder giver bedre løsninger

Hos ALLIANCE+ har vi stort fokus på medarbejdertrivsel. Vi uddanner vores medarbejdere og ved, at arbejdsmiljø er vigtigt for et tilfredsstillende arbejde og godt, langvarigt helbred - især indenfor hotelrengøring, hvor der kan være mange tunge løft og ensformige arbejdsopgaver - og hvor tiden kan være af afgørende betydning. På mange hoteller er der behov for grundigt kendskab til rengøringsmidlers effekt og brugsområder, især når der skal gøres rent på eksklusive materialer og overflader. Arbejdsopgaver er ofte kendetegnet af standardisering med høje krav til værelsernes udseende og opstillinger og placering af convenience-produkter og velkomstpakker til gæsten. Rengøringspersonalet kan også opleve, at gæsterne tager kontakt for spørgsmål eller assistance, og skal derfor være præsentable og serviceminded. Vi mener at veluddannede, dygtige og glade medarbejdere med faglig stolthed lettere kan leve op til de mangeartede krav.

Vi er klar til at hjælpe dig Send besked
Referencer

ALLIANCE+ kunder omfatter nogle af de største virksomheder i Norden såvel som mellemstore virksomheder, detailkæder og butikker, hoteller og den offentlige sektor

Copyright © Allianceplus A/S