Catering i din virksomhed

Hvad er catering?

Se vores madordninger
Scroll ned
.01 til din virksomhed

Catering til arrangementer

Hos APPTIZE+ tilbyder vi forskellige løsninger og services til virksomheder, og her er catering til virksomhedens egne arrangementer selvfølgelig ingen undtagelse. Catering er mad til jeres arrangement, hvor en eller flere kokke tilbereder og anretter mad, som bliver leveret færdigt og klar. Du kan bruge catering i forbindelse med alle typer af lejligheder og begivenheder, hvor du ønsker at servere mad og forfriskninger. Det kan eksempelvis være:

  • Små og store møder
  • Konferencer
  • Events
  • Julefrokoster
  • Sommerfester
  • Workshops
.02 Arrangementer

Hvorfor skal jeg vælge catering?

Fordelen ved catering er, at du slipper for selv at stå for madlavningen. Når du vælger catering, får du leveret færdige retter, som er anrettet smukt på fade, så du blot skal stille dem frem til dine gæster. På den måde sikrer du, at du har mere tid til øvrige opgaver, og det eneste du behøver at koncentrere dig om, er selve afviklingen af arrangementet.

Ved at bruge APPETIZE+ som i forvejen levere frokost til din virksomhed kan vi sammensætte serveringen, lige som du ønsker det - uanset hvor stort eller lille et arrangement, der skal afholdes.

.03 APPETIZE+

Catering hos APPETIZE+

Når du vælger catering fra APPETIZE+, får du et bredt udvalg af spændende menuer at vælge imellem. Alle vores menuer inkluderer fødevarer og retter af højeste kvalitet, som er lækre, sunde og fulde af selvforkælelse. Maden tilberedes af professionelle kokke, som går op i deres håndværk og som sætter en ære i at servere lækker mad lavet fra bunden for din virksomhed og alle øvrige deltagende ved dit arrangement.

Vi tilbyder catering til kunder i hele Danmark, samt flere andre steder i Norden. Catering til arrangementer tilbydes til kunder som også har vores APPETIZE+ personalerestaurant. Vil du vide mere om vores udbud inden for madordninger til din virksomhed, så er vi klar til at besvare de spørgsmål, du måtte have og give et forpligtigende tilbud.

Send besked
.04 Dine ønsker

Vi lytter til dine ønsker

Uanset hvilket arrangement der skal afvikles, så kan du stole på, at APPETIZE+ leverer catering af højeste kvalitet. Vi har stor erfaring med og indgående faglig viden om catering, og vi kan løfte selv de mest komplekse opgaver. Vi sammensætter en menu efter dine ønsker, således at du har fuld kontrol over, hvad der bliver serveret til dit event - uden selv at skulle udføre det hårde arbejde.

Har du nogle særlige ønsker?

Vores catering er fleksibel, og du har selvfølgelig selv indflydelse på den menu, du ønsker at kunne servere til dit arrangement. Det kan være, at der er nogle allergier, der skal tages hensyn til? Eller det kan være, at du ønsker, at vi sammensætter en vegetarisk eller vegansk menu? Det kan også bare være, at du sidder med et helt specielt ønske eller en idé til nogle bestemte retter? Hos APPETIZE+ er vi lydhør, og vi tilpasser menuen, så du ikke behøver at gå på kompromis med dine ønsker - uanset hvor specifikke de måtte være.

.05 Høj kvalitet

Fødevarer af høj kvalitet og catering til konkurrencedygtige priser

Hos APPETIZE+ går vi meget op i, at det er de bedste råvarer, der bliver brugt, når vi leverer catering til vores mange kunder. Alle vores råvarer er valgt med omhu og med omtanke for miljøet og dyrevelfærd. Hos os kan du altid være sikker på at få:

  • Mad lavet af passionerede kokke
  • Bæredygtig catering
  • Friske råvarer, som er både lokale og sæsonaktuelle

Alt dette får du naturligvis til fordelagtige og konkurrencedygtige priser. Kontakt os med dine ønsker og så giver vi dig en god pris, baseret på størrelsen og omfanget af dit arrangement.

Undgå madspild

Vi sørger altid for, at der er rigeligt med mad til hver og én af dine gæster, så ingen går sultne hjem fra festen. Men for at undgå madspild opfordrer vi naturligvis til, at du pakker rester sammen og gemmer til dagene efter eller lader de deltagende tage en portion med hjem, når arrangementet er slut. Det er både en bæredygtig og økonomisk løsning.

.06 Klar til tiden

Catering, som er til at stole på

Hos APPETIZE+ går vi op i tryg og pålidelig levering af alle vores ydelser. Dette gælder naturligvis også vores catering. For os er leveringen ligeså vigtig som selve maden. Så når du vælger catering hos os, kan du altid regne med, at maden er klar til tiden, hvad end det er til mødelokalet, sommerfesten eller et andet arrangement. 

Vi er klar til at hjælpe dig Send besked
Referencer

ALLIANCE+ kunder omfatter nogle af de største virksomheder i Norden såvel som mellemstore virksomheder, detailkæder og butikker, hoteller og den offentlige sektor

Copyright © Allianceplus A/S