Mere end et job

Vi er stolte af vores fag og ønsker at gøre en forskel for vores kunder

Se ledige stillinger
Scroll ned

”Enhver kan vel feje et gulv eller skrælle en kartoffel…” Måske har du oplevet lignende fordomme om rengøring, catering og andre servicefunktioner?  Men vi som arbejder professionelt med disse opgaver ved, at de kræver både særlige kvalifikationer og særlig uddannelse, samt en helt speciel indstilling om at ville gøre en forskel for kunden. Vi er dedikerede, nytænkende og ambitiøse på alle niveauer af virksomheden for at levere den ekstra gode oplevelse til kunden.

Mere end et job

Vi leder løbende efter nye kolleger,
der har lyst til at gøre en forskel.

Se ledige stillinger
.01 Sådan er det at arbejde hos Alliance+

Mød medarbejderne

Se ledige stillinger
Jesper Berg
catering københavn
"Vi brænder for at lave det bedste produkt inden for APPETIZE+. Vi er ikke altid enige, hvilket jeg ser som en styrke. Vi er gode til at lytte til hinanden og komme med konstruktiv kritik."
Jesper Berg, Køkkenchef Danmark
"Jeg synes, det er sjovt at være en del af et stort firma og samtidig føle mig tryg. Vi er alle som én stor familie, der arbejder sammen."
Antigoni Chrysanthapoulou, Pladsansvarlig Park Inn Solna
"Ikke en dag ligner den anden i ALLIANCE+. Der sker både sjove og kedelige ting, men at give en god service til kunder og resultater til virksomheden er godt for sjælen"
Wojciech Oller, Delivery Manager Sverige
.03 Uddannelse

TRÆNING DER SKABER RESULTATER

Hos ALLIANCE+ uddanner vi vores medarbejder på alle niveauer, så vi kan levere den bedste ydelse til vores kunder. Vi laver målrettet uddannelse til både drift, ledelse og stabsfunktioner i vores interne +academy uddannelsesprogram.

+academy består af forskellige moduler lige fra vores onboarding program, når du starter og til fagspecifikke træningsprogrammer, projektledelse, salgstræning, forretningsforståelse og ledelsesprogrammer. Vi har også løbende fokus på talentudvikling, der skal sikre vores fremtidige pipeline af ledere og specialister.

Rengøringsservice
.04 CSR og ansvarlighed

Medarbejderhåndbog

Vores fortælling handler om en lille virksomhed, som på kort tid er vokset til at være en af Skandinaviens største servicevirksomheder. Det er en fortælling om at overvinde modstand og hård konkurrence ved at gøre en afgørende forskel. Derfor har vi skrevet denne lille bog. Og arbejder du hos ALLIANCE+, så har du en vigtig rolle i bogens fortælling. Her kan du læse om alt det, der gør netop dit job til noget ganske særligt.

Se medarbejderhåndbog

Ligestilling og diversitet

Vi arbejder for at fremme ligestilling og diversitet i ALLIANCE+. Det gør vi for at øge muligheden for nye ideer og arbejdsmetoder, der kan være med til at skabe bedre resultater for både os selv og vores kunder. Vores konkrete målsætning er at opnå en 60/40 fordeling i køn, hvor vi i 2016 havde en positiv udvikling, så vi nu har 65,5 % kvinder mod 68 % kvinder i 2015. Køn er dog ikke den eneste faktor i diversitet, og vi er stolte af i ALLIANCE+ at have over 40 forskellige nationaliteter, der hver dag bidrager til udviklingen af vores forretning med deres forskellige kulturer og perspektiver.

Se rapport om ligestilling

ARBEJDSMILJØ

Et godt arbejdsmiljø er afgørende for vores medarbejdertilfredshed og dermed også leverancesikkerheden og kvaliteten til vores kunder. I ALLIANCE+ går vi højt op i arbejdsmiljøet og medarbejdertrivslen ved både at have en etableret arbejdsmiljøorganisation, foretage løbende APV’er og engagement surveys samt løbende håndtere og forebygge arbejdsskader. Det indebærer bl.a. også løbende at søge efter nye teknologier og rengøringsmidler, der er bedre for vores medarbejderes fysik og helbred.

CSR-rapport

Vi påvirker ikke kun vores medarbejdere, men også miljøet og samfundet med vores services. Det forpligter, og derfor har vi formuleret mål for, hvordan vi passer på vores medarbejdere, miljøet og samfundet. I CSR-rapporten kan du også læse mere om vores Svanemærkning, og hvordan vi lever op til Servicenormen som en del af vores ansvarlighed.

Se CSR-rapport
.05 Ledelse

VORES LEDELSESPRINCIPPER

Vores ledere er nøglen til, at vores medarbejdere er engagerede og kan levere den gode kundeoplevelse. Derfor har vi også defineret tre ledelsesprincipper, der sætter rammen for, hvordan vi leder vores virksomhed. Vores ledere skal være tæt på deres medarbejdere, resultatorienteret og inspirerende.

Det betyder, at din leder holder tæt kontakt med dig og sørger for, at du altid ved, hvad du skal vide og har, hvad du skal bruge. Det betyder også at du løbende kan få feedback på, hvordan du klarer dig og drøfte med din leder, om der er behov for udvikling. Sammen har vi ansvar for at sprede entusiasme og energi i en hverdag, hvor mange af opgaverne ligner hinanden.

.06 Instagram

#allianceplus

Vi er stolte af vores fag og vores medarbejdere bidrager hver dag til at gøre hverdagen bedre for virksomheder, gæster, kunder, børn og voksne. Du kan få et indblik i vores hverdag ved at følge os på Instagram, hvor du finder os som Allianceplusdk.

Følg os på Instagram
Bliv en del af vores dedikerede team Søg job