København, Danmark 28.11.2018

Kundechef til Storkøbenhavn

ALLIANCE+ søger en Kundechef til Storkøbenhavn. Det alt afgørende fokus ligger på relationen mellem kunderne og Kundechefen og mellem Kundechefen og medarbejderne. Det er her vi lægger grundstenen til vores succes, og i det samarbejde vi sikrer den størst mulige tilfredshed på alle niveauer.

I ALLIANCE+ er du en succes, når du medvirker til at forøge kunde- og medarbejder-tilfredshed, samt øger kundefastholdelse. Du er med til at underbygge en øget forretningsmæssig og kommerciel værdi med et nytænkende, energisk og ambitiøst fokus.

Arbejdsopgaver:

Kommercielle: Du er den primære kontaktperson til kunderne på daglig basis. Du har indgående kendskab til kundens virksomhed og ønsker. Derfor formår du at sikre en løbende optimering af eksisterende kundekontrakter og du oplever mersalg af andre services som en udfordrende og sjov opgave. Du er ansvarlig for kvalitetskontrol hos kunderne. Du har et resultatorienteret fokus, og sikrer indgåelse og vedligeholdelse af kunderelationer, herunder optimal serviceleverance.

Ledelse: Du har det daglige personaleansvar, og du har en udviklende og ”hands-on” ledelsesstil overfor dine medarbejdere med udgangspunkt i ALLIANCE+’s værdier og ledelsesprincipper. Du tiltrækker energiske, fagligt kompetente, servicemindede og fleksible medarbejdere og har ansvaret for at normeringen holder. Du står for onboarding af nye medarbejdere og giver løbende feedback på dine medarbejderes performance.

Administrative: Du er ansvarlig for drift af dit område, herunder budget- og resultatansvarlig. Du sikrer løbende justering af vagtplanlægningen og registrering af fravær i dit område og følger op på afvigelsesrapportering og sygemeldinger. Godkendelse af faktura, indberetning af løn samt indkøb af driftsmidler herunder arbejdstøj ligger også i ansvarsporteføljen. Du sikre, at dine medarbejdere overholder ALLIANCE+’s retningslinjer for sikkerhed, miljø og arbejdsmiljø.

Faglige kvalifikationer:    

 • Du har erfaring fra Rengøringsbranchen og er et fagligt forbillede for dine medarbejdere
 • Du har et indgående kendskab til arbejdsinstruktioner og sikkerhedsforanstaltninger
 • Du kender og forstår præmisserne omkring overenskomster
 • Du har erfaring med processerne for vagtplanlægning
 • Du har ledelseserfaring, er tæt på dine medarbejdere, og har en konsekvent eksekveringsevne gennem andre
 • Du er en rollemodel, der kan skabe motivation og engagement
 • Du taler og skriver flydende dansk, og kan både tale og skrive engelsk
 • Fortrolig med IT på brugerniveau

Personlige egenskaber:   

 • Du er pligtopfyldende serviceminded, venlig, og smilende
 • Du er ansvarlig, og arbejder struktureret og selvstændigt
 • Du udviser fleksibilitet, og tager ansvar for opgaverne i afdelingen
 • Du udviser proaktivitet, er lyttende og engageret
 • Du har en stor selvindsigt og en god empati

Vi tilbyder:  

En arbejdsplads med stor afveksling i hverdagen, et job med frihed og ansvar. En virksomhed med stærke værdier og ledelsesprincipper. Du bliver en del af et team af Kundechefer, der på dagligbasis bidrager til vores succes.

Løn efter kvalifikationer, pensionsordning med sundhedsordning samt gul-plade bil.

Stillingen er på 37 timer ugentlig, og med variable arbejdstider.

Dine kunder er i Storkøbenhavn, og du vil blive tilknyttet vores kontor i Brøndby.


Tiltrædelse:

Hurtigst muligt (Efter aftale).  

Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Segmentdirektør Janus Rønstrup på mail: jar@allianceplus.dk eller telefon 4191 5096

Ansøgningen mærket ”Kundechef Storkøbenhavn” sendes pr. mail til:  job@allianceplus.dk

Ansøgninger vurderes løbende og indkaldes ligeledes til samtale.


Om Allianceplus A/S
  

FACILITY SOLUTIONS FOR AND BY PEOPLE WHO CARE

ALLIANCE+ er en af de førende selvstændige leverandører af facility løsninger i Skandinavien. Vores hovedkvarter ligger i København, og vi har kontorer i hele Danmark, Norge og Sverige. Vi har mere end 4.000 højtuddannede og passionerede medarbejdere ansat i Skandinavien, der dagligt servicerer mere end 3 millioner kvadratmeter og mere end 7.000 gæster i vores personalerestauranter.

Vores formål er at levere “Facility solutions for and by people who care”. Vi indgår partnerskaber med kunder, der bekymrer sig om kvalitet og om at skabe det bedste arbejdsmiljø for deres medarbejdere. Vores kunder omfatter nogle af de største virksomheder i Norden såvel som mellemstore virksomheder, detailkæder og butikker, hoteller og den offentlige sektor.

Tilbage