Professionel kontorrengøring

I langt de fleste firmaer bliver kontorrengøring prioriteret højt, da det giver et godt indeklima og et rart arbejdsmiljø. Dine medarbejdere bruger mange timer hver dag på kontoret, og med minimal rod og snavs er det altså bare rarere at være på arbejdspladsen! Samtidig giver pæne og rene omgivelser et godt indtryk til kunder og gæster i huset.

 

Et andet vigtigt aspekt er, at rengøring fjerner de mange bakterier, der hver dag sætter sig på blandt andet dørhåndtag, tastatur, mus og telefoner. Derfor er det vigtigt, at det firma, der varetager din kontorrengøring, udfører en grundig rengøring med de rette midler. Den korrekte rengøring mindsker nemlig chancen for, at dine medarbejdere bliver syge. Et rent kontor er altså ikke kun for synets skyld, men vigtigt for medarbejdernes sundhed.

 

Hos Alliance+ kan du være sikker på, at kvaliteten er i højsædet, og vi leverer kun en service, som vi selv kan stå inde for. Gennemsigtighed, åbenhed og samarbejde er kerneværdier hos os. Det betyder, at du kan forvente gennemsigtige priser, hvor du altid ved, præcis hvad du får for pengene. Det betyder også, at du kan forvente en ærlig og åben kommunikation, da vi mener, det skaber de bedste forudsætninger for et succesfuldt samarbejde.

 

Svanemærket kontorrengøring

Hos Alliance+ udfører vi kontorrengøring med miljøhensyn. Vi er certificeret med miljømærket Svanen, som et af de få meget store rengøringsselskaber. Det er en del af vores virksomheds DNA, at vi tager ansvar for det miljø, vi lever i. Svanemærket stiller høje krav både til brug af kemikalier i rengøringsmidler, men også til kørsel, afskaffelse af affald og uddannelse af medarbejdere. Når du lader os varetage din kontorrengøring, kan du altså være sikker på, at alt er i orden!

 

Service i højsædet

Vores rengøringspersonale leverer altid en service, hvor vi kan stå 100% inde for kvaliteten. Vi er certificeret efter Servicenormen og er underlagt kontrol fra Dansk Standard, der sikrer, at vi hele tiden holder det høje serviceniveau. Det betyder også, at vi har opdaterede serviceattester og lever op til de lovpligtige forsikringsvilkår. Vores certificeringer og normer hjælper os som virksomhed med at udfordre os selv og blive bedre på alle parametre, både når det gælder kvalitetsstyring, arbejdsmiljø, personalepolitik, underleverandører og uddannelse.

 

Fleksibel rengøring

Vi sætter en ære i at være et fleksibelt rengøringsfirma, der hjælper til, når du har brug for det. Udover den daglige kontorrengøring hjælper vi også gerne ved særarrangementer og ved uforudsete hændelser.

 

Hvis du har brug for at få løst mere avancerede rengøringsopgaver, kan vi også være behjælpelige med det. Vi er specialiserede i forskellige slags rengøring og kan varetage alt fra rengøring i højden, til sterilrengøring og rengøring i finanssektoren. Hvis du er i tvivl, om vi kan løse lige præcis dit behov, er du altid velkommen til at kontakte os.

 

Kontorrengøring med fast kontaktperson

Vi har et stort team af dedikerede medarbejdere, der sørger for at løse opgaven til UG hver gang. Men det betyder ikke, at du skal have kontakt med en ny, hver gang du har en forespørgsel. Når du vælger Alliance+ til at varetage din kontorrengøring, får du en fast kontaktperson. Samtidig er det samme rengøringshold, vi sender hver gang, så de kender bygningerne og opgavens omfang og dermed kan arbejde så effektivt som muligt.

 

For os er det vigtigt at have en åben dialog med vores kunder, og vi ønsker, at vores samarbejde skal bestå af gensidig tillid og forståelse. Derfor kan du altid forvente fuldstændig gennemsigtighed og ærlighed fra vores side.

 

Bestil rengøring hos Alliance+

Lad os håndtere rengøringen professionelt, så du kan bruge tiden på din forretning. Du er altid velkommen til at kontakte os og fortælle om dine ønsker og behov. Kontakt os via kontaktformularen her på siden, på telefon 70207011 eller mail info@allianceplus.dk. Vi sidder klar til at hjælpe dig!

Tilbage