APPETIZE+

Madordning

Kontakt os
Scroll ned
.01 Frokost

Madordning til din virksomhed

Hos ALLIANCE+ kan du få madordning til din virksomhed - vi kalder vores madkoncept APPETIZE+. Med en madordning kan du og dine medarbejdere få frisk og lækker hjemmelavet mad hver dag i jeres frokostpause. Det er både lækkert, praktisk og nemt og gør dine medarbejdere glade.

.02 En løsning til din virksomhed

Hvorfor skal jeg vælge en madordning til min virksomhed?

  • En madordning er en fleksibel og praktisk løsning
  • Frisk og veltilberedt mad gør dine medarbejdere glade
  • Et lækkert og sundt måltid hver dag giver mere energi
  • I slipper for at have madpakke med
  • God og varieret kost med nye og spændende retter hver dag
  • Lækre og lune måltider, samt friske salater
  • Friske og sæsonaktuelle råvarer
.03 Passion for at lave mad

Mad med passion

Al maden i vores madordninger er nøje tilberedt fra bunden af professionelle kokke, som brænder for deres arbejde. Og det kan mærkes og smages på den mad, som du får serveret. Der er brugt tid og kærlighed på at udvælge de bedste råvarer og tilberede et sundt og nærende måltid til dig og dine medarbejdere. Vores kokke sætter en ære i at gøre hverdagen lidt mere farverig med spændende og indbydende retter og sæsonaktuelle råvarer. På den måde kommer hver dag til at føles som noget helt særligt.

.04 Fleksibel løsning

Madordning - et bedre og billigere alternativ

Det kan ofte være en både lettere og mere økonomisk løsning at vælge madordning, frem for selv at ansætte køkkenpersonale i virksomheden. Hvis du ansætter dit eget køkkenpersonale, skal du tage højde for indkøb af råvarer, m.m. Med en madordning fra APPETIZE+ skal du blot forholde dig til en kuvertpris, og så sørger vi for resten.

Når du booker madordning hos os, aftaler vi i fællesskab en kuvertpris for en madordning, der passer til jer. Det er desuden muligt at rette ordningen til med særlige ønsker, der tager højde for eksempelvis fødevareallergier, kød- og mælkefri retter, m.m.

.05 Frokost til jer

Bestem selv din menu eller lad dig overraske

Med en madordning fra APPETIZE+ kan du få præcis lige så meget eller lige så lidt indflydelse på menuen, som du ønsker.

Vælger du eksempelvis en madordning, fordi du med glæde ser frem til ikke selv at skulle bryde hovedet for at finde på en spændende madpakke, så står vores kokke parate til at lade kreativiteten flyde. Hver dag kan du være sikker på at blive budt på spændende nye retter, og vores kokke bestræber sig på at skabe stor variation i de retter, de tilbereder.

Har du derimod et par favoritter, som du gerne ser på menuen, kan du selvfølgelig også drøfte det med os. Vi tilpasser gerne menuen, hvad enten der er specifikke ønsker til nogle retter, eller hvis der er nogle fødevarer, du helst ser inkluderet eller udeladt. Det kunne eksempelvis være, hvis I er en virksomhed med mange vegetarer, og derfor gerne vil have mange kødfri retter. Eller hvis der er nogle fødevareallergener, som vi helst skal styre uden om.

For os er det nemlig vigtigt, at vores kunder bliver mætte og tilfredse af de måltider, vi tilbereder for dem. Vores kokke har stor erfaring med og ekspertise inden for tilretning af menuer og tilberedelse af mad af forskellige slags fødevarer, så det altid kommer til at smage lækkert.

.06 Erfaring

Erfarne kokke med ekspertise inden for faget

Alle kokke hos APPETIZE+ er professionelle og har rig erfaring med at tilberede mad til mange mennesker. Når du vælger en madordning hos os, kan du derfor være sikker på, at maden er veltilberedt, samt at der er nok mad til alle, så ingen går sultne fra frokostpausen. Samtidig går vi meget op i, at det altid er de bedste råvarer, der bliver anvendt i madlavningen. Det kommer til udtryk ved, at vi bl.a. bruger sæsonaktuelle råvarer, så de er så friske og smagfulde som muligt. Sæsonaktuelle råvarer har desuden også den fordel, at de ofte kan handles lokalt, så de er både friske og miljøvenlige.

.07 Vi er klar til at hjælpe dig

Vil du vide mere om vores madordning?

Er du blevet nysgerrig på vores madordning, og vil du gerne vide mere, inden du beslutter dig endeligt for, om det er noget for din virksomhed? Så tøv ikke med at kontakte os! Vi besvarer gerne alle dine spørgsmål. Og hvis du ønsker at oprette en madordning hos os, vil vi være behjælpelige til at finde den sammensætning, der passer bedst til dig og dine medarbejdere. Vi ser frem til at høre fra dig.

Send besked
Vi er klar til at hjælpe dig Send besked
Referencer

ALLIANCE+ kunder omfatter nogle af de største virksomheder i Norden såvel som mellemstore virksomheder, detailkæder og butikker, hoteller og den offentlige sektor

Copyright © Allianceplus A/S