Nyhed 25.05.2022

ALLIANCE+ CSR rapport 2021

2021 var igen et usædvanligt år for mange virksomheder inklusiv vores egen. 2021 repræsenterede både udfordringer og muligheder, men ens for hele året har vi haft fokus på bæredygtighed og vores sociale ansvar i det forgangne år, og vi har samtidig fortsat tilføjet et plus til alle af vores kunders dag.

 

I dag, den 25. maj, udgiver vi ALLIANCE+ Corporate Social Responsibility rapport 2021. 

Vores arbejde med CSR er en integreret del af virksomheden. En gang årligt evaluerer vi det forgangne år og sætter nye mål, men selve CSR-arbejdet er på vores agenda hver dag. Det er det, vi bygger forretning på, og vi har en vision om at bidrage positivt til vores kunder, medarbejdere og klimaet. 

I rapporten kan du bl.a. læse om, at 87,5% af vores personalerestauranter blev tildelt Det Økologisk Spisemærke i bronze. Derudover kan du læse om de ændringer vi lavede i samarbejde med vores kunder, da vi især skabte værdi gennem fleksibilitet. Vi blev samtidig kåret som Årets Grønne Indkøber. Denne pris vandt vi på baggrund af vores indsats for at udbrede kendskabet og øge efterspørgslen på miljømærkede produkter og serviceydelser. 

Rapporten følger op på målene, som vi satte sidste år, og præsenterer nye mål for 2022, hvor vi vil fortsætte med at vedligeholde et højt kvalitetsniveau, minimere vores påvirkning af klimaet og fortsat øge medarbejderengagementet. Læs mere i rapporten. 

Klik her for at se ALLIANCE+ CSR rapport 2021

Næste nyhed/pressemeddelseSERWIZ køber ALLIANCE+
Tilbage