Nyhed 07.04.2021

ALLIANCE+ CSR rapport 2020

2020 var et usædvanligt år for mange virksomheder inklusiv vores egen. Selvom vi har skulle tilpasse os nye processer og behov fra vores kunder, så har vi stadig haft fokus på bæredygtighed og vores sociale ansvar i det forgangne år, og vi har samtidig fortsat tilføjet et plus til mange af vores kunders dag.

I dag, den 7. april, udgiver vi ALLIANCE+ Corporate Social Responsibility rapport 2020.

Vores arbejde med CSR er en integreret del af virksomheden. En gang årligt evaluerer vi det forgangne år og sætter nye mål, men selve CSR arbejdet er på vores agenda hver dag. Det er det, vi bygger forretning på, og vi har en vision om at bidrage positivt til vores kunder, medarbejdere og klimaet.

I rapporten kan du læse om, hvordan vi tilpassede APPETIZE+ frokostordning fra buffet til portionsanretninger, da buffet ikke længere var muligt, hvordan vi reducerede brug af rengøringsmidler per rengjort kvadratmeter med 48% i Norge, og at vi har brugt 3.102 timer på uddannelse af medarbejdere i Danmark, som medfører øget færdigheder inden for tekniske-, sprog- og lederkundskaber.

Rapporten følger op på målene, som vi satte sidste år, og præsenterer nye mål for 2021, hvor vi vil fortsætte med at vedligeholde et højt kvalitetsniveau, minimere vores påvirkning af klimaet og fortsat øge medarbejderengagementet. Læs mere i rapporten.

Klik her for at se ALLIANCE+ CSR rapport 2020

Tilbage