Nyhed 24.04.2020

ALLIANCE+ har indtaget vigtig position i kampen mod COVID-19

Spredning af COVID-19 gør ALLIANCE+’s rengøringsarbejde særlig vigtigt. Ude hos kunderne er det vores medarbejdere, som sørger for, at der rengøres og desinficeres for at mindske spredningen af COVID-19.

Siden udbruddet af COVID-19 har ALLIANCE+ udført ekstraordinær rengøring hos kunder på baggrund af myndighedernes anbefalinger.

Metroen i København er blandt ALLIANCE+’s kunder, og som offentligt samlingspunkt har det været vigtigt for Metroen at lave en række tiltag, som kan mindske smittespredningen. Udover at få de rejsende til at holde afstand, så står rengøring højt på listen.

"Vi er glade for at ALLIANCE+ kunne træde hurtigt til og hjælpe med ekstra rengøring for at mindske smittefaren af Covid-19 i metroen"
John Bernth, Indkøbschef hos Metro Service

Morten Nørkær Mikkelsen, segmentdirektør hos ALLIANCE+, fortæller:

”Vi aftørrer med desinfektion på alle kontaktflader i metrotogene, og udfører ekstra rengøring af kontrolrum og kontorer, som sikrer, at medarbejderne hos Metro Service kan fortsætte arbejdet uden smittefare.”

 

covid-19 rengøring

 

Hos ALLIANCE+ er det vigtigt, at også rengøringsmedarbejderne er raske og trygge ved det arbejde, de skal udføre. De bliver grundigt oplært i korrekt håndtering af situationen både til fordel for kunden men også for dem selv. ”Vi sikrer, at alle medarbejdere bruger værnemidler korrekt og vasker hænder hyppigt, når de gør rent i togene. Det beskytter også vores medarbejdere mod at blive udsat for eventuel smitte fra passagerer.” fortæller Morten Nørkær Mikkelsen.

 

 

Næste nyhed/pressemeddelseFinalist til Clean Bright Awards 2020
Tilbage