Nyhed 03.04.2018

ALLIANCE+ udgiver CSR rapport for 2017

Vi leverer ikke kun facility løsninger. I ALLIANCE+ tager vi ansvar og effektuerer vores virksomheds formål: ”Facility solutions, for and by people who care”

I ALLIANCE+ vil vi gerne skabe værdi – ikke kun økonomisk vær­di, men også miljømæssig- og socialværdi. Dette viser vi i den nye CSR-rapport for 2017. Rapporten er centreret om vores væsentligste påvirkningsområder - miljø-, medarbejder- og samfundsaktiviteter. Herunder opstiller vi konkrete eksempler som viser, hvordan ALLIANCE+ aktivt handler for at gøre en forskel. Et eksempel herpå lyder:

"Juleaftensdag inviterede Dansk Røde Kors i alt 310 gæster til julemiddag i Codanhus og på Refshaleøen. Gæsterne var personer og familier med begrænset netværk. APPETIZE+ sponsere¬de julemiddagen, så alle gæsterne fik mulighed for at nyde et godt danske julemåltid."

I 2018 vil ALLIANCE+ arbejde med at fastholde et højt kvalitetsniveau, minimere den negative effekt på klimaet, øge ansvarligheden i forbindelse med madproduktion og fortsat øge medarbejdertrivslen. Se hvordan i CSR-rapporten 2017, som du finder på vores hjemmeside - www.allianceplus.dk - eller ved at klikke her.

Næste nyhed/pressemeddelseAnnual Report 2018
Tilbage