Nyhed 25.02.2021

APPETIZE+ sender medarbejdere på kursus i ventetiden

De passionerede kokke hos APPETIZE+ udvider deres kundskaber inden for bl.a. surdej, ledelse og bæredygtighed.

Selvom de fleste APPETIZE+ personalerestauranter holder åbent og har en daglig drift kørende, så er det flere steder med et langt mindre antal frokostgæster og derfor også færre daglige opgaver. Ledelsen fra APPETIZE+ så derfor en oplagt mulighed for at prioritere kurser og uddannelsesaktiviteter for alle medarbejderne.

"Vi er gået ind i et nyt år og har nye delmål i APPETIZE+. Vi har en klar og fokuseret bæredygtighedsmålsætning, og vi så her en god mulighed for at bygge videre på vores medarbejderes kompetencer, så vi i endnu højere grad sikre at kunne indfri vores målsætninger."
Lars Lohmann, Segmentdirektør APPETIZE+

Kurserne foregår online, hvilket også giver en fleksibilitet for deltagerne, som ikke skal tage højde for transporttid. På trods af det online format fortæller flere af medarbejderne om deres begejstring for kurserne: ”Et rigtig godt og lærerigt surdejskursus gennemført. Der er kommet gode nye ting med i bagagen.” siger Jon Bøgelund Ravnholt, kok hos APPETIZE+. Jon har udover surdej også udvidet sin kunnen inden for sociale medier samt korn og kerner.


Brød bagt af Jon Bøgelund Ravnholt under kursus.

Hver uge sendes en tredjedel af medarbejderne hos APPETIZE+ på kurser. Kurserne spænder fra alt fra anvendelse af regneark, ledelse, konflikthåndtering og god service til bagning med surdej og bæredygtighed i storkøkkener, med flere.

Medarbejdernes kompetencer er vigtige for leverancen af den gode og bæredygtige madoplevelse, og derfor bidrager kurserne til et endnu stærkere APPETIZE+.

Næste nyhed/pressemeddelseALLIANCE+ CSR Report 2020
Tilbage