Nyhed 14.05.2020

Det er slut med buffet – nu portionsanretter vi!

En genåbning af Danmark medfører igen spisende gæster til personalerestauranterne hos APPETIZE+. Dette sker under sikre forhold og uden at gå på kompromis med kvaliteten af frokosten.

Da Danmark blev lukket ned, og arbejdsdagen blev rykket til hjemmekontoret for manges vedkommende, betød det også en midlertidig pause for halvdelen af personalerestauranterne hos APPETIZE+. Nu hvor Danmark er i gang med en langsom genåbning, kan alle de spisende gæster vende tilbage til den velsmagende mad, som de kender den fra APPETIZE+ kokkene. Frokosten i personalerestauranterne er dog en anden end gæsterne er vant til, da der tages ekstra mange forbehold for at undgå smittespredning. Udover god afstand og håndsprit, så er det også slut med buffeterne.

 

Portionsanrettet frokost – samme gode smag

Hos APPETIZE+ har vi valgt at portionsanrette alle frokostserveringer, og derved sikre afstanden mellem de spisende. Portionsanretninger betyder et mindre udvalg end gæsterne normalt oplever, og forandringerne er blevet taget godt imod, fortæller Charlotte Panton fra APPETIZE+:

"Vi har fået meget positiv respons på vores løsning med portionsanretningerne rundt omkring i personalerestauranterne. Faktisk i så stor grad, at portionsanretninger nok er kommet for at blive, og at vi flere steder vil sige farvel til buffeterne også på den anden side af COVID-19."
Charlotte Panton, APPETIZE+

Den gode smag og oplevelse skyldes de passionerede kokke hos APPETIZE+, som har plads til at være kreative, når det kommer til frokostserveringen. Michael Ladegaard Andersen, køkkenchef hos APPETIZE+ fortæller:

”Jeg mener, at mine gæster skal have den fedeste frokost oplevelse. De har også en markant anderledes hverdag nu og ser virkelig frem til frokosten. Det er selvfølgelig mere tidskrævende at portionsanrette, men også en stor glæde og tilfredsstillelse at se gæsternes glæde over maden. Det er mit bidrag til en svær tid.”

Michael har ikke kørt med fast menu for ugen, som han plejer, det er blevet besluttet fra dag til dag, hvilket betyder, at gæsterne kommer spændte ud i køkkenet hver dag og spørger ind til dagens menu.

”Jeg har kørt nyfortolkninger af gamle klassiske retter og samtidig tænkt enkelt, simpelt og sundt ind. Hver dag skal der være en lille overraskelse ud over det, de forventer,” siger Michael Ladegaard Andersen.

Michael har i tiden under COVID-19 for eksempel serveret langtidsbraiseret grisenakke med gulerodspuré, højtbelagt smørrebrød, flæskestegssandwich med mere.

Fokus på plastikforbrug

Frokostleverancen hos APPETIZE+ skulle tilpasses hurtigt, og derfor var plastikbokse, som man kender fra take-away steder, det oplagte valg til en hurtig løsning i mange af personalerestauranterne. Denne løsning giver et øget forbrug af plastik, hvilket ikke stemmer overens med den bæredygtige tilgang APPETIZE+ har. Charlotte Panton fortæller: ”I denne periode, hvor vi portionsanretter, har vi haft stort fokus på at få plastikemballagen ud så hurtigt som muligt og sige velkommen til porcelænet”. På nuværende tidspunkt har alle personalerestauranterne, på nær en enkelt, skiftet plastikemballagen ud.

God mad lavet fra bunden

Hos APPETIZE+ tror vi på, at en god madordning har en positiv indflydelse på medarbejdernes tilfredshed. I en krisesituation med COVID-19, hvor arbejdsdagen ser anderledes ud, har det været vigtigt for APPETIZE+ at vedholde den gode madoplevelse. En fleksibel leverance og dygtige medarbejdere i køkkenet gør det muligt, at vi fortsat serverer varm, varieret og lækker mad lavet fra bunden.

Næste nyhed/pressemeddelseFinalist til Clean Bright Awards 2020
Tilbage