Nyhed 25.08.2020

ALLIANCE+ medarbejder er en af finalisterne til Clean Bright Awards 2020

Clean Bright Awards hylder mennesker i rengøringsbranchen i Sverige, og dette år er en medarbejder fra ALLIANCE+ en af finalisterne.

Hvert år hylder den svenske Clean Bright Awards mennesker som har gjort et bemærkelsesværdigt arbejde i rengøringsbranchen. Fem kategorier med kun en vinder i hver kategori vil blive hyldet i starten af oktober til dette års Clean Bright Awards, som i år vil blive afholdt som en online award grundet Covid-19.

En af kategorierne er Årets Rengøringsassisent, og her er en ud af kun tre finalister Juan Perez fra ALLIANCE+. Juryens motivation for nomineringen af Juan lyder:

Juan er den typer person, som du altid kan regne med. Han skaber arbejdsglæde og er professionel i hans måde at arbejde på. Da ALLIANCE+ modtog det første bekræftede tilfælde af et Covid-19 inficeret kontor tilbage i marts 2020, og kundens ønske var dekontaminering af stedet, var Juan hurtig til at sige ja til opgaven. Det er værd at nævne, at på dette tidspunkt var mange assistenter bange for at være i inficerede rum og ønskede endnu mindre at skulle desinficere virussen, hvilket var noget helt nyt og fremmet for os alle på dette tidpunkt. Juan formåede at berolige mange af hans kollegaer, som havde været bekymret. Takket være Juans forklaringer og rolige person har det styrket teamet, og alle har været rolige og trygge under pandemien. Juan er meget populær hos kunderne og bliver ofte rost i surveys som en meget professionel, positiv og serviceorienteret medarbejder.

Dalia Ramzi, landeleder i ALLIANCE+ Sverige, siger:

"Vi er meget stolte af vores medarbejder Juan Perez. Det har været et hårdt år på mange måder, og for os i rengøringsbranchen har det betydet, at mange af vores medarbejdere har gjort heltemodige indsatser for at reducere spredning af infektion hos vores kunder. Juan er en af de medarbejdere, som har taget et ekstra stort ansvar dette år og sikret både kunde og medarbejdere tryghed i løbet af denne svære periode. Vi krydser fingre for, at Juan bliver årets vinder. Go Juan!"
Dalia Ramzi

Du kan se alle finalisterne til Clean Bright Awards her.

 

Tilbage