Pressemeddelse 01.09.2022

SERWIZ køber ALLIANCE+ og den tilhørende danske forretning

SERWIZ køber ALLIANCE+ for at etablere en stor dansk enhed inden for facility management. Det nye selskab, ejet og ledet af fire danske partnere, får i alt mere end 2.400 medarbejdere og en omsætning, som nærmer sig én mia. kroner.

SERWIZ køber ALLIANCE+ for at etablere en stor dansk enhed inden for facility management. Det nye selskab, ejet og ledet af fire danske partnere, får i alt mere end 2.400 medarbejdere og en omsætning, som nærmer sig én mia. kroner. Selskabet, der har en sund driftsindtjening, vil nu investere mere i skræddersyede løsninger til det danske marked inden for f.eks. digitalisering og bæredygtig omstilling.  

I forbindelse med købet har Christian Lunner, CEO og partner i SERWIZ udtalt;  

”ALLIANCE+ passer perfekt sammen med SERWIZ i den måde, vi arbejder på. Det er vigtigt for os, at vores medarbejdere har ordentlige arbejdsforhold og trives i dagligdagen ude hos vores kunder. Vores filosofi er, at når I trives, øger det kvaliteten af den service, vi sammen leverer ude hos vores kunder.  

Derfor lægger vi stor vægt på, at vi taler godt sammen, og at der er styr på tingene i alle led. Fx når det gælder overenskomster, og derfor har vi også tiltrådt Servicenormen. I SERWIZ arbejder vi ud fra kerneværdierne ordentlighed, transparens og bæredygtighed i tæt dialog med kunder og medarbejderne.   

Det er en af grundene til, at vi i SERWIZ har opbygget en sund og stabil forretning på få år. Den position glæder vi os til at udvikle og styrke sammen med jer.” 

Anders Egehus, Group CEO for ALLIANCE+, udtaler: 

”SERWIZ er anerkendt og respekteret i det danske marked. Virksomheden er kendt for ordentlighed og ambitioner om at drive en bæredygtig udvikling og er derfor et godt match for ALLIANCE+ og alle vores dedikerede medarbejdere. SERWIZ får nu en endnu stærkere position og bliver en markant leverandør i det danske facility services marked.  

Det gør de blandt andet fordi, de kan bygge videre på vores succeser; veludbyggede og integrerede it-systemer, en kundeportefølje i vækst, samt en Svanemærket rengørings- og vinduespoleringsleverance, og en virkelig stærkt positioneret, og nytænkende kantineforretning, der vækker begejstring og genklang hos vores kunder.  

Jeg ser frem til at følge udviklingen, og jeg er sikker på, at vores kunder også vil tage godt imod skiftet til de nye ejere”.  

Henrik Bonnerup, partner hos kapitalfonden Polaris, der sælger ALLIANCE+, siger: 

”Vi er meget tilfredse med at kunne overlevere ALLIANCE+ til SERWIZ, som er en stærk, langsigtet køber med tårnhøje ambitioner om at videreudvikle virksomheden. ALLIANCE+ har i dag en attraktiv position i markedet og kan som en del af SERWIZ indfri sit fulde potentiale”. 

SERWIZ er danskejet af det erfarne ledelsesteam, CEO Christian Lunner, CHRO Kristine Weng Thorvildsen, CFO Ulrika Øksenholt og CCO Louise Feldt. 

Salget skal nu formelt godkendes af konkurrencemyndighederne, hvilket forventes at falde på plads senest 30. september og at SERWIZ derefter overtager ejerskabet. 

Pressemeddelelse SERWIZ: https://serwiz.dk/serwiz-koeber-allianceplus/ 

Tilbage