Tilføj et plus til din dag

Facility solutions for and by people who care

Scroll ned

ALLIANCE+ er en af de førende selvstændige leverandører af facility løsninger i Skandinavien. Vores hovedkvarter ligger i København, og vi har kontorer i hele Danmark, Norge og Sverige. Vi har mere end 3.000 højtuddannede og passionerede medarbejdere ansat i Skandinavien, der dagligt servicerer mere end 3 millioner kvadratmeter og mere end 7.000 gæster i vores personalerestauranter.

Med vores bæredygtige facility services tager vi os af vores kunders behov med en fast kontaktperson, høj fleksibilitet og et partnerskab som skaber forbedringer, hvilket giver vores kunder ro i sindet.

Vores kunder omfatter nogle af de største virksomheder i Norden såvel som mellemstore virksomheder, detailkæder og butikker, hoteller og den offentlige sektor.

.01 Instagram

#allianceplus

Vi er stolte af vores fag, og vores medarbejdere bidrager hver dag til at gøre hverdagen bedre for virksomheder, gæster, kunder, børn og voksne. Du kan få et indblik i vores hverdag ved at følge os på Instagram, hvor du finder os som Allianceplusdk.

Følg os på Instagram
.02 LinkedIn

Følg med i udviklingen

På vores LinkedIn profil finder du løbende ledige stillinger, nyheder om ALLIANCE+ og seneste research inden for vores branche. Vi vil gerne være med til at øge opmærksomheden på, hvordan rengøring, catering og facility services bidrager til medarbejder- og kundetilfredshed og ikke mindst et bedre klima.

Følg os på LinkedIn
.03 Nyheder og pressemeddelelser

Hold dig opdateret med seneste nyt fra ALLIANCE+

Se alle nyheder
.04 Årsregnskaber

Hent årsregnskaber her

Vil du vide mere om vores økonomiske fundament og udviklingen de seneste år, så kan du her finde vores årsregnskaber. Vi lægger løbende regnskaber og andet relevant koncernmateriale frem, så du kan komme tættere på en virksomhed i udvikling.

Download årsregnskab
.05 CSR-rapport

Hent CSR-rapport her

I ALLIANCE+ har vi altid prioriteret vores medarbejderes trivsel og udviklingsmuligheder højt. Vi løfter også et socialt ansvar og tager vores position alvorligt som arbejdsplads for mange nationaliteter, ligesom vi kontinuerligt har fokus på at reducere effekten på både klima og helbred, når vi leverer vores services. Alt det kan du læse om i vores CSR-politik.

Hent CSR rapport
.06 Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

1 gang i kvartalet sender vi nyhedsbrev ud med relevant indhold for vores kunder og andre interesserede. Emnerne er relateret til facility service og kan f.eks. omhandle bæredygtighed. Gå ikke glip af næste udsendelse.

Tilmeld nyhedsbrev
.07 Kvalitet

Svanemærket

Som et af de meget få store rengøringsselskaber er ALLIANCE+ certificeret med det nordiske Svanemærket. Det blev vi for flere år siden, og derfor er hensyn til miljøet blevet en del af forretningsgrundlaget og en del af virksomhedens DNA. Hvert år bliver i alt 1,4 mia. m2 i Danmark rengjort af et Svanemærket rengøringsselskab, og ALLIANCE+ står for 541 mio. m2 – eller godt 37%. Svanemærket stiller skrappe krav til bl.a. kemikalier, kørsel, affald og uddannelse. Udover Svanemærket rengøring er ALLIANCE+, blandt de meget få virksomheder, der også er certificeret med Svanemærket vinduespolering. Vi er stolte over at bidrage til en mere bæredygtig fremtid.

Servicenormen

ALLIANCE+ er certificeret efter Servicenormen. Det betyder, at vi lever op til en række krav til uddannelse af personale, at vi har opdaterede serviceattester, og at vi lever op til lovpligtige forsikringsvilkår.
Vi er også underlagt kontrol fra Dansk Standard. Vi arbejder med Servicenormen som rettesnor og pejlemærke for medarbejdere, arbejdsprocesser og kvalitetskontrol. Den er afgjort med til at holde os på sporet, og den ansporer os til hele tiden at udfordre os selv og hinanden til at gøre det endnu bedre. Samtidig ved du som kunde, at vi arbejder aktivt med områder som miljø, kvalitetsstyring, arbejdsmiljø, personalepolitik, uddannelse og underleverandører.

Kvalitetsstyring

For os er kvalitetsstyring ikke tomme ord, men helt faste procedurer for løbende opfølgning og optimering af arbejdet. Det giver trygge rammer for vores medarbejdere og dermed et ensartet højt kvalitetsniveau. Ud fra et detaljeret kontrolskema udfører vores arbejdsleder og kunden tilsammen en månedlig kvalitetskontrol. Eventuelle problemer bliver identificeret hurtigt, så vi kan justere på vores service eller imødekomme nye ønsker fra vores kunder. Sådan afstemmer vi hele tiden forventningerne.

Klima og bæredygtighed

Vi har særlig opmærksomhed på og kigger efter innovative løsninger med potentiale til at reducere brugen af rengøringsmidler, elektricitet og vandforbrug såvel som madspild. Dette er til gavn for både indeklimaet og omkostningerne hos vores kunder, arbejdsmiljøet for vores medarbejdere og ikke mindst klimaet generelt, hvor vi alle har en rolle i at sikre vores planets fremtid. Fremskridt rapporteres årligt som en del af vores dedikation til UN Global Compact i vores CSR-rapport.

Download CSR policy
.08 Den danske ledelse

Et dedikeret team

Anders Egehus

Anders Egehus Group COO og CEO Danmark ae@allianceplus.dk

Stig Frimann Poulsen

Stig Frimann Poulsen Group CFO sfp@allianceplus.dk

Charlotte Steenstrup Hentzen

Charlotte Steenstrup Hentzen Director Business Support css@allianceplus.dk

Allan Christoffersen

Allan Christoffersen Salgsdirektør ach@allianceplus.dk

Michael Majgaard Gregersen

Michael Majgaard Gregersen HR Chef mmg@allianceplus.dk

Morten Nørkær Mikkelsen

Morten Nørkær Mikkelsen Segmentdirektør mmi@allianceplus.dk

Carsten Lau

Carsten Lau Segmentdirektør cla@allianceplus.dk

Christian Steen

Christian Steen Segmentdirektør cst@allianceplus.dk

Lars Lohmann

Lars Lohmann Segmentdirektør lml@allianceplus.dk

.09 Koncernledelsen

Anders Egehus

Anders Egehus Group CEO

Charlotte Steenstrup Hentzen

Charlotte Steenstrup Hentzen Director HR & Director Corporate Affairs

Stig Frimann Poulsen

Stig Frimann Poulsen Group CFO

.10 Bestyrelsen

Karsten Poulsen

Karsten Poulsen Formand

Jesper Lok

Jesper Lok Næstformand

Kim Guldstad

Kim Guldstad Bestyrelsesmedlem, CEO Kirk Kapital

Henrik Bonnerup

Henrik Bonnerup Bestyrelsesmedlem, Partner CFO Polaris Equity

Vi er klar til at hjælpe dig Kontakt os