Cleaning+

Rengøring til erhverv

Kontakt os
Scroll ned
.01 Rengøring

Professionel rengøring til din virksomhed

Hos ALLIANCE+ tilbyder vi den bedste rengøring til dit erhverv, så I får de bedste forudsætninger for at udføre jeres arbejde. Vi tilbyder vores sublime rengøringsservice til både virksomheder og offentlige institutioner, hvor vi naturligvis skræddersyr rengøringsløsninger, der matcher jeres behov.

Inden for erhverv er rengøring essentielt, fordi det handler om meget mere end rene lokaler. Hos os får du ikke blot B2B rengøring, for vores service bidrager til et godt arbejdsmiljø med et sundt indeklima, hvor både medarbejdere og kunder stortrives. En ren virksomhed giver dine kunder et godt indtryk, hvilket er uvurderligt for din virksomheds image. Du vil ligeledes mærke en positiv forskel i jeres arbejde, idet rene lokaler giver jer det bedste udgangspunkt for effektivt arbejde. Oplev forskellen med kvalitetsrengøring til dit erhverv.

Professionel rengøring
.02 God service

Den bedste service med rengøring til erhverv

Vi ved bedre end nogen anden, hvor vigtigt effektiv og pålidelig rengøring er for et erhverv, uanset branche. Med vores B2B rengøring gør vi alt, for at sikre dig de bedste vilkår for en sund og aktiv forretning i din virksomhed. Vi uddanner løbende vores dygtige personale, som hver dag yder en stor indsats for at holde et højt kvalitetsniveau i din virksomhed. Det er vores ambition at gøre din virksomhed skinnende ren, så I kan koncentrere jer om jeres arbejde, i en virksomhed med et sundt indeklima.

Du og din virksomhed er i centrum, hvorfor vi tilbyder fleksible rengøringsløsninger inden for alle erhverv. I samarbejde med dig aftaler vi faste ordninger, hvor vi kommer ud til jeres virksomhed de dage, du ønsker. Vi er pålidelige og yderst stabile, så du kan altid være sikker på, at vi overholder vores serviceaftaler. Har du behov for ekstra rengøring, står vi ligeledes til din rådighed. Dette gælder specielt ved særlige begivenheder, f.eks. hvis I skal afholde et arrangement, der kræver ekstra rengøring efterfølgende. I en ofte uforudsigelig hverdag kan der opstå uforudsete hændelser, der kræver vores rengøringsservice. I alle tilfælde står vi naturligvis også til din rådighed.

Vi håndterer alle slags opgaver inden for B2B rengøring lige fra vinduesvask til rengøring af industrimaskiner. Vores personale har kompetencerne til at håndtere alle rengøringsopgaver inden for ethvert erhverv. Derfor kan vi også tilbyde vores rengøringsservice til dit erhverv.

.03 Miljø

Vi tager ansvar for kvalitet og miljø

Intet er overladt til tilfældighederne, når vi yder vores rengøring til erhverv. Kun det bedste er godt nok til dig og din virksomhed, derfor tager vi et stort ansvar for vores arbejde. Som medlem af Servicenormen har vi dedikeret os til at opfylde en række krav, der er din garanti for, at du kun får den bedste service, hvor vi tager ansvar for både dine og vores medarbejdere, miljø og kvalitet.

Servicenormen er en garantimærkning, som kun tildeles virksomheder, der tager et seriøst ansvar for deres service. Derfor opfylder vi en lang række krav og retningslinjer, som understreger vores gode arbejde. Vi sætter høje standarder for bl.a. vores kvalitet, rengøringsmidler og arbejdsmiljø. Hos ALLIANCE+ arbejder vi f.eks. med miljømærkede rengøringsprodukter, der er Svanemærket og derfor skånsomme for miljøet. Dette sikrer både kvalitet og bæredygtighed, når vi arbejder. I særlige tilfælde er vi nødt til at bruge hårdere rengøringsmidler, for at sikre dig det bedste resultat. Her sørger vi naturligvis også for at arbejde med største forsigtighed og omhu.

Vi tager altid ansvar for vores arbejde, hvilket sikrer dig den bedste rengøring i dit erhverv.

.04 Din virksomhed

Rengøring til din virksomhed - hør mere om dine muligheder

Vi står klar til at snakke med dig om dine muligheder for rengøring til dit erhverv. Dine ønsker og behov er i fokus, når vi laver en professionel aftale med dig. Løbende dialog og gensidig forståelse er vigtigt for os, derfor sørger vi altid for at oplyse dig om alle dine muligheder.

Når du vælger en aftale hos os, får du stillet din egen kontaktperson til rådighed, som bliver jeres primære kontakt. Dette gør det nemt for dig at få en tæt samarbejdspartner, som du altid kan stole på.

Vi ser meget frem til at tilbyde dig den bedste B2B rengøring.

Kontakt os
Vi er klar til at hjælpe dig Send besked