Erhvervsrengøring

Rengøringsservice til erhverv

Se vores rengøringsservice
Scroll ned
.01 Rengøring

Et godt arbejdsmiljø

Gensidig tillid, fleksibilitet og fast kontaktperson er nogle af de kerneværdier, vores kunder lægger vægt på. Vores rengøringsservice bidrager til et godt arbejdsmiljø og sundt indeklima. Med stor erfaring kan vi håndtere rengøringen professionelt til en konkurrencedygtig pris. ALLIANCE+ tilbyder med stolthed Svanemærket rengøring med miljøvenlige rengøringsmidler.

Vi lægger stor vægt på transparens og gennemsigtighed, så du ved hvad du får for pengene og værdsætter en åben og ærlig dialog i samarbejdet. ALLIANCE+ leverer rengøringsservice til privat erhverv og offentlige institutioner. Opdag vores mange service og kontakt os for en uforpligtende dialog - vi tilpasser vores tilbud til dine behov.

.02 Rengøring til din virksomhed

Rengøringsservice til erhverv

Rengøring til erhverv er krævende og kravene er meget forskellige alt efter hvilken type erhverv, der er tale om. Hos ALLIANCE+ har vi en bred kompetencepulje og kan levere rengøringsservices til både kontor, industri og mere specialiserede opgaver. Vores rengøringsservice bliver tilpasset til jeres behov og krav, men alle kunder får den samme gode service.

.03 Bred erfaring

Rengøringsservice i Danmark og resten af Norden

ALLIANCE+ dækker hele Danmark og store områder af resten af Norden, herunder Sverige og Norge. Det giver os en bred erfaring og mange specialiserede kompetencer, vi kan trække på. Vi er stolte af at være en stor organisation med mange mindre afdelinger.

Professionel rengøring
.04 Professionel service

Rengøringshjælp

Vi tilbyder rengøring efter dine behov og lytter til vores kunder. En god dialog er afgørende for at kunne levere en professionel service, der hjælper din virksomhed med at nå jeres mål. Med en effektiv og god rengøringshjælp, kan I nemlig fokusere på jeres kerneforretning. Hos Allianceplus har I én kontaktperson, så kommunikationen glider så nemt som muligt.

.05 Vigtigt for din virksomhed

Rengøring, der giver dig ro til at drive din forretning

ALLIANCE+ kunder omfatter en lang række forskellige kunder i hele Norden. Her er alt fra nogle af de største virksomheder til detailkæder og butikker, hoteller, offentlig sektor og mellemstore virksomheder. Med en professionel rengøringsservice, er du sikret et godt arbejdsmiljø og de rigtige betingelser for høj produktivitet. Uanset hvad din kernekompetence er, sørger vi for at have styr på rengøringen, så du kan få ro til at fokusere på det, der er vigtigst for din virksomhed.

.06 Specialrengøring

Avancerede og atypiske rengøringsopgaver

Hos ALLIANCE+ har vi medarbejdere, der er uddannet og har erfaring inden for specialrengøring og krævende rengøringsopgaver - uanset om du har behov for en tilbagevendende rengøringsservice eller ad-hoc opgaver. Vi tilbyder rengøring i højden, sterilrengøring, rengøring af udstillinger og sarte emner, og rengøring, hvor sikkerhedshensyn er en ekstra faktor. Vi har viden om hvad FDA kræver og erfaring med rengøring af alt fra store lysekroner til antikke skulpturer. Ingen opgaver er for stor eller for specialiseret. Ved de særlige rengøringsopgaver er tillid især et nøgleord. Vores medarbejdere besidder ikke blot faglige kvalifikationer, men også viden om deres rolle som serviceleverandører, der understøtter din forretning.

Hotelrengøring

Hos ALLIANCE+ har vi også ekspertise indenfor hotelrengøring. Vi ved at et rent, pænt og indbydende værelse og hotelomgivelser er afgørende for en god kundeoplevelse. Vi har stor erfaring med at levere både rengøring, receptionshjælp og assistance til køkken og kan tilbyde specialtilpassede løsninger til en konkurrencedygtig pris.

Facility til virksomhed og kontor

Har I brug for flere services end rengøring? ALLIANCE+ leverer fuld service med kontorfaciliteter, pleje af grønne områder, kantine til erhverv og meget mere. Hos os kan I få en samlet løsning hos én leverandør med én kontaktperson. Vi leverer servicefunktioner med professionelt udgangspunkt.

Rengøring Servicenormen

Kender du ikke Servicenormen? Op til 85% fra private erhverv og 58% fra det offentlige kender ikke Servicenormen, så du er absolut ikke alene, hvis du må nikke bekræftende. 
Servicenormen giver garanti for ordentlig service og en seriøs leverandør med styr på sagerne. Den skal gøre det lettere for virksomheder at vælge en seriøs partner inden for service og rengøring. Servicenormen blev indført af Servicebranchens Arbejdsgiverforening. For at leve op til Servicenormens certificeringsordning skal rengørings- og servicevirksomheder leve op til en lang række krav, bl.a.:

  • Økonomisk sikkerhed
  • kvalitetssikring
  • Respekt for miljøet
  • Godt arbejdsmiljø
  • Velordnede personaleforhold
  • Uddannelse og kompetence
Vi er klar til at hjælpe dig Send besked
Referencer

ALLIANCE+ kunder omfatter nogle af de største virksomheder i Norden såvel som mellemstore virksomheder, detailkæder og butikker, hoteller og den offentlige sektor

Copyright © Allianceplus A/S