Rengøringsservice

Et rent indeklima er vigtigt for at opnå størst tilfredshed på arbejdet og i offentligheden. Med en rengøringsservice får du udryddet bakterier og pænere overflader, hvilket forebygger sundhed og sender de rette signaler til medarbejdere og udefrakommende. Et rodet lokale kan føre til unødvendige forstyrrelser i dagligdagen. Hvis du oplever forstyrrelser eller irritationer i dagligdagen på grund af rod, så bør du overveje vores rengøringsservice. Vi hjælper gerne med at give dig et indbydende miljø, så du får rene linjer og et behageligt arbejdsmiljø.

 

Hos Alliance+ tilbyder vi rengøringsservice, der er tilpasset dine ønsker. Det er vigtigt for os, at vi får opbygget et samarbejde i øjenhøjde baseret på fælles forståelse og transparens. Hos os er der ikke en rengøringsopgave, der er for stor eller kompliceret. Vi har erfaring med en bred vifte af rengøringsopgaver, hvilket inkluderer rengøring i højder, rengøring af sarte materialer, håndtering af fødevarer og rengøring i finanssektoren. Så du er altid velkommen til at kontakte os og høre, hvad vi kan gøre for dig.

 

Rengøringsservice tilpasset dine ønsker

Rengøring er ikke bare rengøring. Rengøringsservice er en faglighed i sig selv, og det er et fag, som vi tager meget seriøst. Det kræver professionelt arbejde, særlige kvalifikationer og den rette indstilling. Derfor bruger vi meget tid på at forberede vores personale til deres opgaver. Det betyder, at vores medarbejdere har kompetencer til at kunne varetage stort set alle typer rengøringsopgaver, så du kan få den rengøringsservice, du har behov for. Der er derfor ingen opgaver, der er for store eller kompliceret. Vi kan klare alt fra facaderens, speciel rengøring og håndtering af fødevarer.

 

Udover de rette kompetencer har vores personale en indstilling, der både er professionel og serviceorienteret. Vores personale leverer altid service i topklasse, der er tilpasset dine behov. Vores mål er at skabe et rart indeklima og at gøre dette på en måde, så du kan rette fokus på de vigtige opgaver i dagligdagen. Vi er i stand til at udføre dine rengøringsopgaver og vil gerne gøre det på den mest hensigtsmæssige måde. Det er derfor vigtigt, at du får formuleret dine ønsker og daglige behov, så vi i fællesskab kan finde frem til en passende løsning.

 

Rengøringsservice i høj kvalitet

Rengøringsfaget er, ligesom mange andre servicefag, påvirket af meget konkurrence og det kan derfor være svært, for den enkelte forbruger, at afgøre, hvilken samarbejdspartner der skal vælges. Det er dog ikke alle rengøringsselskaber, der har samme fokus på miljø, kvalitet og arbejdsforhold, som vi har. Hos Alliance+ ønsker vi at være samarbejdspartneren, du altid kan regne med, og derfor er vi blandt andet medlem af Servicenormen. Dette er en sammenslutning af leverandører i servicefaget, der sætter morale højt på dagsordenen. Det er med andre ord din garanti for, at du får præcist det, du betaler for.

 

For at være medlem af Servicenormen skal vi som leverandører efterleve en række krav i forhold til vores rengøringsservice, der blandt andet involverer kvalitet, fokus på miljø, arbejdsforhold og gennemskuelighed i aftaler. I forhold til kvaliteten tilstræber vi altid det bedst mulige resultat for kunden og personalet. Vi anvender derfor ofte økologiske produkter som svanemærket til almindelige rengøringsopgaver, da dette ofte vil være de bedste og mest miljøvenlige produkter til opgaven. Hvis du har rengøringsopgaver, der kræver mere kemiske rengøringsartikler, så fjerner vi altid kemi-rester. Derudover har vi fokus på arbejdsforholdene, og vi efterlever altid de aftaler, vi laver.

 

Gennemskuelighed i aftalerne

Når vi skal finde frem til en fælles samarbejdsaftale, er det vigtigt for os, at den er baseret på en fælles forståelse og gennemskuelighed. Vi tager os altid god tid til at snakke om, hvilken typer rengøringsservice du ønsker, så du helt præcis ved, hvad du betaler for. Her kan vi også snakke om, hvilke krav vi skal tilgodese i samarbejdet.

 

Du får en kontaktperson til rådighed, som du altid kan kontakte gennem samarbejdet. Det er ham eller hende, du henvender dig til ved spørgsmål, og vi vil altid forsøge at følge op på ønsker hurtigst muligt. Vi er fleksible i vores samarbejde, så hvis du har behov for ekstra rengøring eller hjælp til et arrangement, så kommer vi gerne og hjælper til. Dette giver i sidste ende den bedste service for dig.

 

Få en samtale omkring dine muligheder

Hvis du er interesseret i at få rengøringsservice, så står vi klar til at tage en snak omkring dine muligheder. Vi vil meget gerne høre mere om dine ønsker, og herefter kan vi give et uforpligtende tilbud. Gennem vores samtale kan vi afstemme forventninger og gennemgå vores services i dybden, så du er godt klædt på til at træffe en beslutning. Du kan aftale et møde ved at ringe ind på telefon 70 20 70 11 eller sende en mail til info@allianceplus.dk. Vi vil hurtigst muligt vende tilbage til dig og ser frem til at høre fra dig.

Tilbage