Mere end rengøring

Rengøringsservice der sikrer de rette betingelser for en høj produktivitet

Kontakt os
Scroll ned
.01 Services

Vælg hvilken rengøringservice du er interesseret i

Tilføj et plus til din dag

Bæredygtige facility services
En fast kontaktperson
Høj fleksibilitet
Partnerskab som skaber forbedringer
Ro i sindet

Rengøring
allianceplus det kongelige teater
.03 Cases

Mere end en leverandør

Gensidig tillid, fleksibilitet og en fast kontaktperson er noget af det, vores kunder lægger vægt på.

Se alle cases
Cleaning

Det Kongelige Teater

"Vi oplever jeres kvalitet i top, samt den fremragende fleksibilitet i tilbyder os. Det har en kæmpe betydning for os, da vi er en 24 timers forretning hele året rundt."

allianceplus det kongelige teater
Cleaning

Jyske Bank

”Overordnet har vi et fantastisk godt samarbejde, der bygger på gensidig tillid og forståelse. Vi har én kontaktperson, som vi kan kontakte omkring alt og en fælles mailadresse, hvor der straks bliver svaret når brugerne skriver omkring mangler, ekstra rengøring m.m. Månedlig kontrol i alle afdelinger fungerer godt, og vi diskuterer ikke, hvem der har ret. Fælles tillid gør, at vi stoler på hinanden.”

Cleaning

Lindø port of Odense

”ALLIANCE+ fremstår som et fleksibelt firma, der forstår at tilpasse sig til de ad hoc opgaver, som hele tiden opstår. Det daglige samarbejde mellem LPO og ALLIANCE+ fungerer rigtig godt, og vores faste kontaktperson er god til at forstå vores opgaver og komme med gode input til løsning af de verserende opgaver."

Cases
Cleaning

Rengøringsservice er meget mere end det, du kan se med det blotte øje. For ALLIANCE+ er rengøring en stolthed og en faglig disciplin. Med afsæt i vores faglige stolthed og klare holdning til kvalitet og miljø bidrager vores rengøringsservice til rene, pæne, imødekommende og hygiejniske omgivelser - til glæde for både brugere, ansatte og kunder.

Kontakt os
.05 Instagram

#allianceplus

Vi er stolte af vores fag, og vores medarbejdere bidrager hver dag til at gøre hverdagen bedre for virksomheder, gæster, kunder, børn og voksne. Du kan få et indblik i vores hverdag ved at følge os på Instagram, hvor du finder os som @allianceplusdk.

Følg os på Instagram
Vi er klar til at hjælpe dig Send besked