Graffitirens

Effektiv facaderens

Kontakt os
Scroll ned

Graffiti og facaderens

Vores graffiti og facaderens er effektiv og baseret på specialudviklede midler, der skåner både bygninger og miljø.

Tilføj et plus til din dag.

.01 Graffitirens

Professionel graffitirens

Graffitifjernelse skal ske hurtigt for at minimere risikoen for, at det breder sig. Vores facaderens er effektiv og baseret på specialudviklede midler, der skåner både bygninger og miljø. Hos ALLIANCE+ tilpasser vi vores leverance af graffitirens til jeres behov. Vi kan op- og nedskalere, så din virksomhed får det optimale ud af servicen. Vi løser mange forskellige afrensningsopgaver på forskellige måder som:

  • Patruljering
  • Ad hoc.
  • Abonnementløsninger
  • Coating af facader mm. - anti-graffitibehandling
.02 Smarte løsninger

Supplerende overfladebeskyttelse

Hos ALLIANCE+ kan du ved graffitiafrensning få en supplerende overfladebeskyttelse på de mest udsatte steder på bygningen. Det er en usynlig, diffusionsåben hinde, som vores graffitibekæmpere påfører. Hinden er naturligvis godkendt og miljøvenlig, og den beskytter effektivt mod fremtidige graffitiangreb.

.03 Samarbejde

Dygtige medarbejdere sikrer dig høj kvalitet

At fjerne graffiti effektivt uden at skade bygningen kræver de rette kompetencer. Hos ALLIANCE+ har vi mange års erfaring med at fjerne graffiti og rense facader generelt. Vi ved at høj kvalitet opnås ved de rette medarbejder med de rette kundskaber. Derfor prioriterer vi højt at rekruttere de rette mennesker, og sørge for at de arbejder under ordentlige forhold. Det understøttes af vores certificering med Servicenormen, som blandt andet betyder, at vi har orden i sagerne, et højt kvalitetsniveau, tager hensyn til arbejdsmiljø, personaleforhold og uddannelse. 

Vi er fleksible, og vi handler hurtigt. Med en service fra ALLIANCE+ har du én kontaktperson, som du nemt og hurtigt kan få fat på. På den måde skal du bruge så lidt tid som muligt på at bekymre dig om graffiti eller facaderens - det tager vi os af.

Kontakt os
.04 Kvalitet

Et digitalt overblik og kvalitetsystem

Som kunde hos ALLIANCE+ får du stor gennemsigtighed i vores leverance, uden at du skal bruge unødvendig lang tid på det. Med log-in til vores digitale facility mangement system får du nemt og hurtigt overblik over leverancen, og du kan følge med i, at de aftalte opgaver udføres.

.05 Ejendomsservice

Skaktrens

Vores team af dygtige medarbejdere, som er specialister i facaderens og graffitirens, udfører vi også skaktrens, så hvis ejendommen har behov for skaktrens, kan du med fordel bestille denne service hos ALLIANCE+. Vi har det rette udstyr til at gøre skakter grundigt rent, så du slipper for dårlig lugt og tiltrækning af skadedyr. Vi kan rengøre skakter efter jeres behov.

Vi er klar til at hjælpe dig Kontakt os