Hotel services

De perfekte rammer for et hotelophold

Kontakt os
Scroll ned

Rengøring til hoteller

Vi ved, hvor vigtigt det er for kundeoplevelsen, at værelset er rent og indbydende for gæsterne. Med ALLIANCE+ kan du få en fleksibel udvidelse af dit hotelteam – vi kan op- og nedskalere efter hotellets behov.

Tilføj et plus til din dag.

.01 Cleaning

Rengøringsservice til hotel

ALLIANCE+ leverer professionel rengøring og har stor erfaring med at levere rengøring til hoteller. Vi ved, hvor vigtigt det er for kundeoplevelsen, at værelset er rent og indbydende for gæsterne. Når det handler om at skabe de perfekte rammer for et hotelophold, kan vi hjælpe med meget mere end rengøring af værelserne. Vi indretter vores rengøringsservice efter jeres behov og kan f.eks. understøtte konferencer, receptionshjælp eller vaske op i restauranten.

Det er ikke altid let at forudsige, hvor mange gæster der kommer på hotellet, men vi er klar til både at op- og nedskalere vores rengøringsservice løbende ud fra jeres behov. Vi tager hensyn til miljøet, og derfor tilbyder vi en Svanemærket rengøringsservice.

.02 Samarbejde

De rigtige mennesker til dit hotelteam

Vi ved, at den bedste serviceleverance til hoteller afhænger af de rette mennesker med de rette kompetencer. Derfor går vi i ALLIANCE+ meget op i at finde de helt rigtige medarbejdere og give dem gode forhold. Vi er medlem af Servicenormen, som blandt andet er bevis for, at vi tager ordentlig hånd om vores medarbejdere.

Vi ved at hotelarbejdet kræver de rette kundskaber for at kunne udføre arbejdet mest effektivt. Med mange års erfaringen med rengøringsservice for hotelbranchen kan vi bidrage med medarbejdere, som kan understøtte den gode hoteloplevelse.

Som kunde hos ALLIANCE+ har du én kontaktperson som sørger for, at du ikke skal bekymre dig om, at tingene bliver gjort på den måde, du ønsker det. Kontaktpersonen kender til dit hotel og til jeres specifikke ønsker for serviceleverancen.

.03 Miljø

Svanemærket rengøringsservice

Hos ALLIANCE+ er vi bevidste om, hvordan vi påvirker den klode vi alle skal leve på mange år endnu. Derfor tager vi aktivt stilling til, hvordan vi kan mindske den påvirkning, som vores serviceleverance medfører. Vi har været certificeret med Svanemærket i mange år, og har hvert år et mål om at blive recertificeret i henhold til de mange krav fra Miljømærkning Danmark, som det kræver at opfylde for at være Svanemærket. Det indebærer at vi har fokus på vores kørsel, affaldssortering og ikke mindst kemikalieforbrug, hvor mindst 80% af vores daglige rengøringsmidler er miljømærkede.

Lad ALLIANCE+ bidrage til en service på dit hotel, som har omtanke for miljøet.

.04 Hvad siger vores kunder?

Case: Radisson Uppsala

Vi har erfaring med hotelbranchen gennem mange år, og vi har flere både store og små hoteller blandt vores nuværende kunder i Sverige og Danmark. På hotel Radisson Uppsala fortæller vores kontaktperson om samarbejdet med ALLIANCE+:

"En seriøs og fremadrettet leverandør og partner. Høj kvalitet, værdi for pengene, fleksibilitet og hurtig feedback. Jeg oplever ALLIANCE+ som en god arbejdsgiver, og det reflekterer på medarbejderne her hos os - de er sikre og glade.”

.05 Kvalitet

Digital kvalitetsstyring

Hos ALLIANCE+ gør vi meget ud af at være til stede og let tilgængelige, og vi er altid klar på en dialog. Samtidig vil vi gerne gøre det så let for vores kunder som muligt, at få et hurtigt overblik over kvalitetsniveauet af den daglige leverance. Derfor har vi et digitalt facility mangement system, som giver mulighed for at følge de løbende kvalitetsrapporteringer samt håndtere kundens henvendelser til vores medarbejdere.

Vi benytter også et system til at håndterer alle vores medarbejdere. Heri kan vi effektivt planlægge arbejdstimer og ferie, samt hente nødvendige dokumentation på hver medarbejder, når der er behov for det.

Vi er klar til at hjælpe dig Send besked