Rengøring

Professionel rengøring til konkurrencedygtige priser

Kontakt os
Scroll ned

Rengøring til din virksomhed

Vores store erfaring på rengøringsområdet gør, at vi kan håndtere leverancen professionelt, så du kan bruge din tid på jeres kerneforretning.

Vi gør meget ud af at være transparente, så du ved, hvad du får for pengene, og vi ønsker en løbende åben og ærlig dialog i vores samarbejde.

Tilføj et plus til din dag.

.01 Rengøring

Rengøringsservice til din virksomhed

ALLIANCE+ rengøringsservice er rengøring til erhverv, som bidrager til et rart arbejdsmiljø samt et godt indeklima. Vi leverer professionel rengøring til en konkurrencedygtig pris, men samtidig ønsker vi kun at levere services, hvor vi kan stå inde for kvaliteten. Vi er specialister i rengøring af virksomheder, hvilket betyder, at du kan fokusere på andre ting i din virksomhed, mens vi udfører en professionel rengøring. Vi tilbyder blandt andet professionel kontorrengøring i København, og resten af landet.

ALLIANCE+ rengøringsservice til både virksomheder og offentlige institutioner er naturligvis fleksibel, så ud over den daglige leverance er vi klar til at hjælpe ved særarrangementer eller uforudsete hændelser. Vi kan op- og nedskalere rengøringen løbende alt efter jeres behov. Vi tager også hensyn til miljøet, og derfor tilbyder vi en Svanemærket rengøringshjælp.

Professionel rengøring
.02 Samarbejde

De rette mennesker skaber det bedste samarbejde

Vi ved, at den bedste serviceleverance afhænger af de rette mennesker med de rette kompetencer. Derfor går vi i ALLIANCE+ meget op i at finde de helt rigtige medarbejdere og give dem gode forhold. Vi er medlem af Servicenormen, som blandt andet er bevis for, at vi tager ordentlig hånd om vores medarbejdere.

Som kunde hos ALLIANCE+ har du én kontaktperson som sørger for, at du ikke skal bekymre dig om, at tingene bliver gjort på den måde, du ønsker det. Kontaktpersonen kender til din virksomheds bygning og til jeres specifikke ønsker for rengøring.

Vi sørger for, at du kan koncentrere dig om jeres kerneforretning, og vi står altid til rådighed, når du har brug for det.

.03 Miljø

Svanemærket rengøring

Vi skal passe på vores klode og have omtanke for fremtiden. Hos ALLIANCE+ ligger det i vores DNA at tage hensyn til miljøet og vores ressourcer. Vi har i mange år været certificeret med det officielle nordiske miljømærke Svanemærket på vores rengøringsservice som auditeres hvert år. En Svanemærket rengøringsservice betyder blandt andet at:

  • Vi bruger en høj andel af miljømærkede rengøringsmidler
  • Vi minimerer forbruget af unødvendige kemikalier
  • Vi minimerer miljøpåvirkning fra transport
  • Vi oplærer vores medarbejdere inden for miljø- og rengøringsmetoder
  • Vi har et kvalitetssystem, som sikrer høj kvalitet
.04 Hvad siger vores kunder?

Case: Jyske Bank

ALLIANCE+ har været rengøringsleverandør til Jyske Bank gennem mange år. Vores kontaktperson hos Jyske Bank beskriver samarbejdet:

”Overordnet har vi et fantastisk godt samarbejde, der bygger på gensidig tillid og forståelse. Vi har én kontaktperson, som vi kan kontakte omkring alt og en fælles mailadresse, hvor der straks bliver svaret, når brugerne skriver omkring mangler, ekstra rengøring m.m. Månedlige kontrol i alle afdelinger fungerer godt, og vi diskuterer ikke, hvem der har ret. Fælles tillid gør, at vi stoler på hinanden.”

.05 Kvalitet

Digital kvalitetsstyring

Vi har et samlet, digitalt og struktureret overblik som sikrer effektive arbejdsgange. Som kunde hos ALLIANCE+ får du adgang til vores facility management system, hvori du altid kan få et overblik over leverancen hos din virksomhed.

Systemet er et brugervenligt samlingspunkt for alle henvendelser fra dig som kunde til vores medarbejdere. Det er også her, vi dokumenterer de løbende kvalitetsrapporteringer, så du hele tiden kan følge med i, at alt er, som det skal være.

Vi har naturligvis også et planlægningssystem for vores medarbejdere. Heri kan vi nemt og effektivt planlægge vores medarbejderes arbejdstid samt trække den nødvendig dokumentation, når der er behov for det.

Når vi siger, at vi gerne vil arbejde med stor gennemsigtighed i vores leverance, så er det ikke alene en del af vores kultur, men også noget vi arbejder meget konkret med via vores systemer.

Vi er klar til at hjælpe dig Send besked