Rengøring mod COVID-19

Vi gør det trygt at vende tilbage på arbejdet

Kontakt os
Scroll ned

Med COVID-19 står vi alle sammen over for nye udfordringer, og velkendte objekter er pludselig blevet til potentielle smittekilder for medarbejdere og kunder, når vi igen åbner op for vores arbejdspladser.

.01 Rengøring

Målrettet rengøring mod smittekilder

Hos ALLIANCE+ kan vi ikke standse virussmitte, men vi kan forebygge, og vi kan være med til at skabe tryghed omkring jeres arbejdsplads – for medarbejdere og kunder. Sundhedsstyrelsen* anbefaler daglig rengøring med sæbe og vand, og jævnlig afvaskning eller desinficering af områder og genstande med meget trafik og alle potentielle smittekilder. Vi forstår os på rengøring, og vi kan hjælpe jer med opgaven.

*https://hygiejne.ssi.dk/NIRrengoering

.02 Tryghed

Sådan skaber vi tryghed for jer nu

Hos ALLIANCE+ følger vi Sundhedsstyrelsens anbefalinger for rengøring og effektiv desinficering. Det betyder, at vi udover den nuværende rengøring, tilbyder en mere målrettet og daglig soignering i belastede områder og aftørring af kendte smittekilder og flader. Vi gør det synligt og skilter efterfølgende. Det skaber ro og tryghed blandt kunder og medarbejdere.

.03 Samarbejde

Samme faste kontaktperson

Tryghed handler også om, at nogle ting er helt, som de plejer at være. Tilkøbet af vores ekstra soignering ændrer derfor ikke noget ved vores håndtering af jer som kunde. I har samme kontaktperson som for jeres andre services.

.04 Jeres behov

Det tilbyder vi

 1. Sundhedsstyrelsen anbefaler daglig rengøring for smitteforebyggelse. Vi hjælper jer med at opskalere jeres nuværende niveau, så det matcher anbefalingerne.

 2. Vi tilbyder rengøring og efterfølgende afspritning af alle arbejdsstationer. Vi kan også arbejde i kendte og tidligere smitteområder.
  • Kan inkludere rengøringskit på hver arbejdsstation, således at medarbejdere dagligt kan rengøre tastatur og skærm. Kittet indeholder håndsprit og spritservietter.
  • Kan inkludere visuel markering af rengjorte skriveborde, som jeres medarbejdere fjerner efter brug.

 3. Vi tilbyder også ekstra soignering i dagtimerne med løbende rengøring af alle fællesområder med høj trafik.
  • Receptionsområder, skranker håndlister og registreringsskærme.
  • Kaffeområder, kaffemaskiner og mødelokaler.
  • Aftørring og afspritning af borde og stole i kantinen efter hver medarbejdergruppe.
.05 Hvad siger vores kunder?

Case: desinficering hos Metro Service

Siden udbruddet af COVID-19 har ALLIANCE+ udført ekstraordinær rengøring hos kunder på baggrund af myndighedernes anbefalinger.

Metroen i København er blandt ALLIANCE+’s kunder, og som offentligt samlingspunkt har det været vigtigt for Metroen at lave en række tiltag, som kan mindske smittespredningen. Udover at få de rejsende til at holde afstand, så står rengøring højt på listen.

"Vi er glade for at ALLIANCE+ kunne træde hurtigt til og hjælpe med ekstra rengøring for at mindske smittefaren af Covid-19 i metroen" 
John Bernth, Indkøbschef hos Metro Service.

Læs artikel her
Tilbud på COVID-19 rengøring Send besked