Specialiseret rengøring

Avancerede og atypiske rengøringsopgaver

Kontakt os
Scroll ned

Specialiseret rengøring til din virksomhed

Vi har flere års erfaringer inden for mange typer af rengøring. Ingen rengøringsopgave er for avanceret eller specialiseret for os.

.01

Rengøring til alle slags erhverv

Rengøring er en faglig og mangesidet disciplin. Hos ALLIANCE+ er vi ambitiøse og dedikerede til at varetage selv avancerede og atypiske opgaver inden. Som eksempler kan nævnes, at vi er specialiseret i sterilrengøring, højderengøring, vinduespolering, rengøring af udstillinger og særligt sarte emner og rengøring i finanssektoren.

Vi ved, hvad FDA (Food and Drug Administration) kræver, vi har erfaring med rengøring af f.eks. store lysekroner og antikke skulpturer, og vi er bekendt med sikkerhedshensyn og sikkerhedsforanstaltninger i finanssektoren. Ingen rengøringsopgave er for stor eller specialiseret for ALLIANCE+.

Tillid er et centralt element i industrirengøring, ikke mindst når leverancen bliver specialiseret. Udover de faglige kvalifikationer træner vi medarbejderne i at forstå kundens leverance, så de forstår deres rolle i at understøtte din forretning. Vi tager også hensyn til miljøet, og derfor tilbyder vi en Svanemærket rengøring til dit erhverv.

Vi er klar til at hjælpe dig Kontakt os
Referencer

ALLIANCE+ kunder omfatter nogle af de største virksomheder i Norden såvel som mellemstore virksomheder, detailkæder og butikker, hoteller og den offentlige sektor

Copyright © Allianceplus A/S