Specialiseret rengøring

Avancerede og atypiske rengøringsopgaver

Kontakt os
Scroll ned

Specialiseret rengøring til din virksomhed

Vi har flere års erfaringer inden for mange typer af rengøring. Ingen rengøringsopgave er for avanceret eller specialiseret for os.

Tilføj et plus til din dag.

.01 Cleaning

Rengøring til alle slags erhverv

Rengøring er en faglig og mangesidet disciplin. Hos ALLIANCE+ er vi ambitiøse og dedikerede til at varetage selv avancerede og atypiske opgaver inden. Som eksempler kan nævnes, at vi er specialiseret i sterilrengøring, højderengøring, vinduespolering, rengøring af udstillinger og særligt sarte emner og rengøring i finanssektoren.

Vi ved, hvad FDA (Food and Drug Administration) kræver, vi har erfaring med rengøring af f.eks. store lysekroner og antikke skulpturer, og vi er bekendt med sikkerhedshensyn og sikkerhedsforanstaltninger i finanssektoren. Ingen rengøringsopgave er for specialiseret for ALLIANCE+.

Vi tager også hensyn til miljøet, og derfor tilbyder vi en Svanemærket rengøring til dit erhverv.

.02 Samarbejde

De rigtige mennesker skaber det bedste samarbejde

Vi ved, at den bedste serviceleverance afhænger af de rigtige mennesker med de rette kompetencer. Derfor går vi i ALLIANCE+ meget op i at finde de helt rigtige medarbejdere og give dem gode forhold. Vi er medlem af Servicenormen, som blandt andet er bevis for, at vi tager ordentlig hånd om vores medarbejdere.

Tillid er et centralt element i industrirengøring, ikke mindst når leverancen bliver specialiseret. Udover de faglige kvalifikationer træner vi medarbejderne i at forstå kundens leverance, så de forstår deres rolle i at understøtte din forretning.

Som kunde hos ALLIANCE+ har du én kontaktperson som sørger for, at du ikke skal bekymre dig om, at tingene bliver gjort på den måde, du ønsker det. Kontaktpersonen kender til din virksomheds bygning og til jeres specifikke ønsker for rengøring.

.03 Miljø

Svanemærket rengøring

Hos ALLIANCE+ kan vi godt lide at efterlade et rent spor - det gælder også for miljøet. Vi er certificeret med Svanemærket, hvilket betyder, at vi lever op til en række skrappe krav lavet af Miljømærkning Danmark. Det betyder blandt andet, at mindst 80% af vores daglige rengøringsmidler skal være miljømærkede. I fællesskab med vores kunder ønsker vi at gå en grønnere fremtid i møde.

.04 Hvad siger vores kunder?

Case: Det Kongelige Teater

De arkitektoniske bygninger hos Det Kongelige Teater er smukt designet indvendigt og til glæde for mange besøgende hele året rundt. Ikke desto mindre kræver udsmykningerne ekstraordinære færdigheder, når det kommer til rengøring og vedligehold. Vores kontaktperson hos Det Kongelige Teater kommenterer på samarbejdet med ALLIANCE+:

”Vi oplever jeres kvalitet i top, samt den fremragende fleksibilitet I tilbyder os. Det har en kæmpe betydning for os, da vi er en 24 timers forretning hele året rundt.”

.05 Facility management system

Digital kvalitetsstyring

Som kunde hos ALLIANCE+ har du stor gennemsigtighed i vores leverance blandt andet via vores digitale facility management system, som du altid har adgang til. Nemt og hurtigt kan du få overblik over leverancen hos din virksomhed.

Systemet bruges både til henvendelser fra dig som kunde til vores medarbejdere og til kvalitetsrapporteringer. Vi laver løbende kvalitetsrapporteringer både som egenrapportering og i fællesskab med kontaktpersonen hos kunden.

 

Vi er klar til at hjælpe dig Send besked