Vinduespolering

Pæne og rene vinduer

Kontakt os
Scroll ned

Vinduespolering til virksomheder

Vores mange års erfaring med vinduespolering kan give din virksomhed rene vinduer, som giver solen de bedste betingelser for at skabe et godt arbejdsmiljø.

Tilføj et plus til din dag.

.01 Cleaning+

Vinduespudsning til erhverv

Pæne og rene vinduer sender et godt signal til omgivelserne, og giver solen de bedste betingelser for at skabe et godt arbejdsmiljø. Hos ALLIANCE+ leverer vi en fleksibel service, hvor vores vinduespudser tilpasser leverancen efter jeres behov. Det vil sige, at vi kan pudse jeres vinduer til mindst mulig gene for medarbejdere og gæster på tidspunkter, der passer jer. Vi leverer en professionel vinduespolering til konkurrencedygtige priser. Vi tager hensyn til miljøet, og derfor leverer vi Svanemærket vinduespolering.

 

.02 Miljø

Svanemærket vinduespolering

En bæredygtig fremtid afhænger i høj grad af de valg vi træffer. Hos ALLIANCE+ var vi ikke i tvivl om, at vi ville være certificeret med Svanemærket på vores vinduespolering, da det blev en mulighed nogle år tilbage. En Svanemærket vinduespolering betyder, at vi blandt andet lever op til krav om:

  • En høj andel af miljømærkede produkter
  • Kvalitetssikring
  • Brændstofforbrug
  • Arbejdsmiljø 

Ved at vælge vinduespolering fra ALLIANCE+ får du altså rene vinduer med omtanke for miljøet.

.03 Samarbejde

De rette mennesker giver det bedste samarbejde

Vi ved, at den bedste leverance af vinduespolering afhænger af de rigtige mennesker med de rette kompetencer. Det er også grunden til, at vi prioriterer højt at finde de helt rigtige medarbejdere med den rette indstilling hos ALLIANCE+. Vi er medlem af Servicenormen, hvilket blandt andet er bevis for, at vi giver vores medarbejdere gode forhold.

Vi lærer vores vinduespudsere grundigt op, så de kan levere en effektiv service, mens du kan fokusere på jeres kerneforretning. Vi prioriterer, at sende de samme vinduespudsere ud hver gang som i forvejen har kendskab til din bygning.

.04 Kvalitet

Digitalt kvalitetssystem

Med en service fra ALLIANCE+, hvad end det er rengøring, personalerestaurant eller vinduespolering, får du en leverance af høj kvalitet. Vi har et samlet, digitalt og struktureret overblik som sikrer effektive arbejdsgange.

Vi har naturligvis også et planlægningssystem for vores medarbejdere. Heri kan vi nemt og effektivt planlægge vores medarbejderes arbejdstid samt trække den nødvendig dokumentation, når der er behov for det.

Vi er klar til at hjælpe dig Send besked