Mere end rengøring

Professionel rengøring sikrer de rette betingelser for en høj produktivitet

Scroll ned

Rengøringsservice er meget mere end det, du kan se med det blotte øje. For ALLIANCE+ er rengøring en stolthed og en faglig disciplin.

Med afsæt i vores faglige stolthed og klare holdning til kvalitet og miljø bidrager vores rengøringsservice til rene, pæne, imødekommende og hygiejniske omgivelser - til glæde for både brugere, ansatte og kunder. 

.01 Services

Mere end du kan forestille dig

Rengøring

Professionel leverance af rengøringsservice

Vores store erfaring på rengøringsområdet gør, at vi kan håndtere leverancen professionelt, så du kan bruge din tid på jeres kerneforretning

Læs mere
Specialiseret rengøring

Avancerede og atypiske rengøringsopgaver

Ingen rengøringsopgave er for stor eller specialiseret

Læs mere
Hotel services

De perfekte rammer for et hotelophold

Vi ved, hvor vigtigt det er for kundeoplevelsen, at værelset er rent og indbydende for gæsterne

Læs mere
Vinduespolering

Pæne og rene vinduer

Rene vinduer giver solen de bedste betingelser for at skabe et godt arbejdsmiljø

Læs mere
Graffitirens

Effektiv facaderens

Vores facaderens er effektiv og baseret på specialudviklede midler, der skåner både bygninger og miljø

Læs mere
Mere end rengøring

Gå på opdagelse og find flere services

ALLIANCE+ tilbyder også cateringservices og en række kontor- og ejendomsservices. Du finder en stor del af vores udvalg her på hjemmesiden, men kontakt os gerne for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med at fokusere på din forretning.

Rengøring
allianceplus det kongelige teater
.02 Cases

Mere end en leverandør

Gensidig tillid, fleksibilitet og en fast kontaktperson er noget af det, vores kunder lægger vægt på.

Se alle cases
Cleaning

Det Kongelige Teater

"Vi oplever jeres kvalitet i top, samt den fremragende fleksibilitet i tilbyder os. Det har en kæmpe betydning for os, da vi er en 24 timers forretning hele året rundt."

allianceplus det kongelige teater
Cleaning

Jyske Bank

”Overordnet har vi et fantastisk godt samarbejde, der bygger på gensidig tillid og forståelse. Vi har én kontaktperson, som vi kan kontakte omkring alt og en fælles mailadresse, hvor der straks bliver svaret når brugerne skriver omkring mangler, ekstra rengøring m.m. Månedlig kontrol i alle afdelinger fungerer godt, og vi diskuterer ikke, hvem der har ret. Fælles tillid gør, at vi stoler på hinanden.”

Cleaning

Lindø port of Odense

”Alliance+ fremstår som et flexibelt firma, der forstår at tilpasse sig til de ad hoc opgaver, som hele tiden opstår. Det daglige samarbejde mellem LPO og ALLIANCE+ fungerer rigtig godt, og vores faste kontaktperson er god til at forstå vores opgaver og komme med gode input til løsning af de verserende opgaver."

Cleaning

Holbæk Kommune

"Vi har en god dialog med vores faste kontaktpersoner hos ALLIANCE+. Vi oplever en engageret medarbejderskare, som har godt kendskab til og forstår Holbæk kommunes mange behov. ALLIANCE+ er desuden en meget fleksibel og fair samarbejdspartner, som i tilspidsede situationer rykker hurtigt ud og løser ekstra opgaver fornuftigt. Der er altid hurtigt respons, når vi henvender os med diverse udfordringer."

Cases
.03 Instagram

#allianceplus

Vi er stolte af vores fag, og vores medarbejdere bidrager hver dag til at gøre hverdagen bedre for virksomheder, gæster, kunder, børn og voksne. Du kan få et indblik i vores hverdag ved at følge os på Instagram, hvor du finder os som Allianceplusdk.

Følg os på Instagram