Rengøring

Professionel leverance af rengøringsservice

Vores store erfaring på rengøringsområdet gør, at vi kan håndtere leverancen professionelt, så du kan bruge din tid på jeres kerneforretning

Scroll ned

ALLIANCE+ rengøringsservice er rengøring til erhverv, som bidrager til et rart arbejdsmiljø samt et godt indeklima. Vores store erfaring som rengøringsfirma gør, at vi kan håndtere erhvervsrengøring professionelt, så du kan bruge din tid på jeres kerneforretning. Vi leverer professionel rengøring til en konkurrencedygtig pris, men samtidig ønsker vi kun at levere services, hvor vi kan stå inde for kvaliteten. Vi gør meget ud af at være transparente, så du ved, hvad du får for pengene, og vi ønsker en løbende åben og ærlig dialog i vores samarbejde. Vi tilbyder blandt andet kontorrengøring i København, og resten af landet. Vi er specialister i rengøring af virksomheder, hvilket betyder at du kan fokusere på andre ting i din virksomhed, mens vi udfører en professionel rengøring. 

Rengøringsservice til din virksomhed

ALLIANCE+ tilbyder rengøring til erhverv i København, og i resten af landet. Rengøringsservice til virksomheder og offentlige institutioner er naturligvis fleksibel, så ud over den daglige leverance er vi klar til at hjælpe ved særarrangementer eller uforudsete hændelser. Vi tager også hensyn til miljøet, og derfor tilbyder vi en Svanemærket rengøringshjælp.