Mere end outsourcing

Med vores ejendoms- og kontorservices kan du fokusere på din kerneforretning og dine kunder

Kontakt os
Scroll ned

Ikke én løsning passer alle. Derfor tilpasser vi vores services til dine behov, og vores løsning kan op- og nedskaleres i takt med, at din organisation ændrer sig. Fælles for alle vores løsninger er, at vores kunder sparer både tid og penge, samt opnår høj leverancesikkerhed og løbende udvikling.  

Vi har fokus på at etablere langsigtede partnerskaber med vores kunder – det giver vores kunder stabilitet i leverancen og dermed også den bedste løsning, økonomi samt udvikling. Mange af relationerne med vores kunder er opstået med basis i enten rengøring eller catering, hvorpå vi i fællesskab har udviklet og tilføjet flere løsninger henover tid – dette kan være facility management, kontorservice, planteservice, receptionsservice, gartner service, handyman og snerydning. Uanset løsningen så har du som kunde en fast kontaktperson, der er ansvarlig leverancen og et facility management system, der giver overblik over udførte og planlagte opgaver, omkostninger, tilfredshedsmålinger og meget mere.

Facility Management

Lad os håndtere dit samlede servicebehov, så du og dine medarbejdere kan koncentrere jer om jeres kerneforretning. Med ALLIANCE+ får du en projektleder, der styrer det daglige arbejde inklusiv udvikling og optimering af services, styring af underleverandører og løbende kvalitetskontrol, hvorved du kan minimere dine omkostninger og få den bedst mulige service. Og det bedste af det hele er, at du selv kan følge med i vores FM-system, så du kan holde øje med, hvordan det går.

.01 Services

MERE END DU KAN FORESTILLE DIG

Reception og omstilling

Dedikeret receptionshjælp

Virksomhedens smilende ansigt udadtil og effektive koordinator indadtil

Læs mere
Kontorservice

Effektiv håndtering af post og print

Opgaver inden for kontorservice kan med fordel outsources til os, hvor vi står for distributionen

Læs mere
Planteservice

Skab et godt indeklima

Vi kan levere, passe og pleje de grønne planter i din virksomhed

Læs mere
Handyman

Vedligeholdelse af dine faciliteter

Vi håndterer alle de mange små og store praktiske opgaver

Læs mere
Udendørspleje

Velplejede udendørsarealer

Gartnerservice er meget mere end at slå græsset rundt om bygningen.

Læs mere
Vagtservice

Skab trygge rammer

Vi skræddersyr løsninger ud fra dine behov, så du og dine medarbejdere kan føle sig trygge

Læs mere
Frugt- og kaffeordning

Frugt og kaffe af høj kvalitet

Vi sikrer et varieret udvalg af sæsonens frugter, og en kaffeoplevelse på højde med den du kender fra den lokale kaffeshop

Læs mere
Mere end facility løsninger

Gå på opdagelse og find flere services

ALLIANCE+ tilbyder også rengøringsservices og cateringservices. Du finder en stor del af vores udvalg her på hjemmesiden, men kontakt os gerne for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med at fokusere på din forretning.

Alt tekst
.02 Cases

Mere end en leverandør

Gensidig tillid, fleksibilitet og en fast kontaktperson er noget af det, vores kunder lægger vægt på.

Se alle cases
Facility

Codan

ALLIANCE+ leverer en række facility løsninger til Codan lige fra reception og omstilling til security, handyman, personalerestaurant og mødeservice. Samarbejdet med Codan har udviklet sig til en relation, hvor Codan løbende kommer med inputs til, hvordan ALLIANCE+ kan udvikle og forbedre vores services og leverance. Det giver det optimale fundament til at skabe de bedste arbejdsbetingelser for Codans medarbejdere.

Cases
.03 Instagram

#allianceplus

Vi er stolte af vores fag og vores medarbejdere bidrager hver dag til at gøre hverdagen bedre for virksomheder, gæster, kunder, børn og voksne. Du kan få et indblik i vores hverdag ved at følge os på Instagram, hvor du finder os som Allianceplusdk.

Følg os på instagram