Handyman

Handyman

Vedligeholdelse af dine faciliteter

Vi håndterer alle de mange små og store praktiske opgaver

Scroll ned

Det kan være rigtig bøvlet selv at skulle håndtere alle de mange små og store praktiske opgaver samt vedligeholdelse af dine bygninger. Derfor kan du med fordel outsource denne opgave til os, så du ved, at vi sørger for at holde din virksomhed kørende og blot er et telefonkald væk, hvis der sker noget uforudset – også om aftenen, i weekender og på helligdage. Vi kan hjælpe med tekniske opgaver, flytning af arbejdspladser, vedligeholdelse af installationer og koordinering af eksterne håndværkere og meget mere.

Kontakt os for at høre mere om de løsninger, du kan få. Uanset hvilken løsning du har behov for, får du altid en fast kontaktperson, der er ansvarlig for den samlede leverance og adgang til et facility management system, der giver overblik over udførte og planlagte opgaver, omkostninger, tilfredshedsmålinger og meget mere.    

Referencer

ALLIANCE+ kunder omfatter nogle af de største virksomheder i Norden såvel som mellemstore virksomheder, detailkæder og butikker, hoteller og den offentlige sektor

  • Novo Nordisk
Copyright © Allianceplus A/S