Kontorservice

Kontorservice

Effektiv håndtering af post og print

Opgaver inden for kontorservice kan med fordel outsources til os, hvor vi står for distributionen

Scroll ned

Det er langt fra al kommunikation, der foregår digitalt. Der skal stadig fordeles intern post, ligesom eksterne forsendelser skal klargøres og behandles. Mange virksomheder har også behov for en intern printfunktion, der kan hjælpe med større printopgaver og materialer, der skal klargøres til kunder, møder eller konferencer. Opgaver som disse kan med fordel outsources til os, hvor vi står for distributionen. I nogle virksomheder står vi også for frugtordningen, der også skal fordeles rundt på kontorerne. Læs mere om frugtordningen under APPETIZE+.

Kontakt os for at høre mere om de løsninger, du kan få. Uanset hvilken løsning du har behov for, får du altid en fast kontaktperson, der er ansvarlig for den samlede leverance og adgang til et facility management system, der giver overblik over udførte og planlagte opgaver, omkostninger, tilfredshedsmålinger og meget mere.    

Referencer

ALLIANCE+ kunder omfatter nogle af de største virksomheder i Norden såvel som mellemstore virksomheder, detailkæder og butikker, hoteller og den offentlige sektor

  • Novo Nordisk
Copyright © Allianceplus A/S