Udendørspleje

Udendørspleje

Velplejede udendørsarealer

Gartnerservice er meget mere end at slå græsset rundt om bygningen.

Scroll ned

Lad os trylle med deres grønne fingre, så arealerne omkring dine bygninger byder både gæster, kunder, medarbejdere og leverandører velkommen med det helt rigtige, velplejede udtryk. Gartnerservice er meget mere end at slå græsset. Vores engagerede medarbejdere kan pleje græsset, klippe hækken og beskære buskads og træer samt udføre belægningsprojekter og vedligehold. Udendørspleje er dog mere end det grønne. Vi kan også rydde sne, rense afløb og riste, holde p-arealer rene, efterse skilte og flag samt pleje udendørsinventar som bænke, affaldskurve, hegn og plankeværk og sørge for, at udendørsbelysningen er i orden. Vores løsninger op- og nedskaleres naturligvis efter sæson.

 

Kontakt os for at høre mere om de løsninger, du kan få. Uanset hvilken løsning du har behov for, får du altid en fast kontaktperson, der er ansvarlig for den samlede leverance og adgang til et facility management system, der giver overblik over udførte og planlagte opgaver, omkostninger, tilfredshedsmålinger og meget mere.    

Referencer

ALLIANCE+ kunder omfatter nogle af de største virksomheder i Norden såvel som mellemstore virksomheder, detailkæder og butikker, hoteller og den offentlige sektor

  • Novo Nordisk
Copyright © Allianceplus A/S