Svanemærket

Svanemærket rengøring og vinduespudsning

Kontak os
Scroll ned
.01 Om Svanemærket

Hvad er svanemærket rengøring?

Svanemærket rengøring betyder, at rengøringen lever op til skrappe miljøkrav og samtidig begrænser forbruget af kemikalier. For at blive godkendt som en svanemærket rengøringsservice skal følgende krav blandt andre opfyldes:

  • Et lavt forbrug af rengørings- og vaskemidler, samt at mindst 80% af de midler, som bliver anvendt til daglig rengøring er miljømærket.
  • Rengøringen skal leve op til specifikke kvalitetskrav. Det er ikke nok, at rengøringsmidlerne er svanemærkede - det er også nødvendigt, at den rengøring, der bliver udført, er professionel og af høj kvalitet.
  • Det er desuden et krav, at personalet er oplært i håndtering af rengøringsmidler, herunder at de er instrueret i de rette blandingsforhold, m.m., samt at de arbejder under ordnede forhold ved bl.a. at være under en overenskomst.
  • Derudover er det vigtigt, at transporten af personale og rengøringsmidler sker under miljøvenlige forhold. Det vil sige, at Svanemærket stiller krav til, at køretøjerne udleder så lidt CO2 som muligt.
.02 Miljø og mennesker

Svanemærket rengøring - med omtanke for miljøet og vores personale

Vi overholder de skrappe kemikaliekrav

I en branche hvor kemikalier er uundgåelige, sætter vi fokus på at vælge med omhu. Når vi opfylder Svanemærket, betyder det blandt andet, at vi lever op til de skrappe kemikaliekrav, og bruger produkter uden hormonforstyrrende stoffer, uden allergene fremkaldende parfumer og uden klor. Svanemærket rengøring er med til at sikre de bedste forhold for både miljøet og vores medarbejdere. Ved at følge de strenge regler for svanemærket rengøring er ALLIANCE+ også med til at sikre, at minimum 80% af alle de daglige rengøringsmidler, som bliver anvendt, når du booker rengøring gennem os, er svanemærket.

.03 Miljø og mennesker

Svanemærket rengøring er kvalitetsrengøring

Med svanemærket rengøring stilles der store krav til korrekt oplæring, hvilket vil sige, at vores personale er veluddannede, så du altid kan være sikker på, at rengøringen er af højeste kvalitet. Vores rengøringspersonale har fået klare instruktioner i, hvordan forskellige genstande og overflader skal gøres rene, samt hvor meget rengøringsmiddel de skal bruge. På den måde kan du være sikker på, at vores personale altid forlader stedet skinnende rent, samtidig med at de, der udfører rengøringen, ikke er blevet unødigt udsat for overflødige kemikalier. Det kalder vi rengøring med god samvittighed.

 

Klima- og miljøvenlig rengøring

Når du vælger svanemærket rengøring, er du desuden med til at nedsætte udledningen af CO2. Vi stiller krav til vores køretøjer og ruter og kan derfor garantere, at der kun bliver udledt en minimal mængde CO2 i forbindelse med transporten af vores rengøringsmidler og personale.

.04 Rengøring og vinduespolering

Svanemærket rengøring og vinduespolering

Udover svanemærket rengøring tilbyder ALLIANCE+ også svanemærket vinduespolering. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at du i stigende grad kan finde svanemærket rengøring hos en lang række rengøringsfirmaer. Men det er ikke alle steder, at den svanemærkede rengøring også omfatter vinduespudsning og -polering. Som nogle af de eneste i landet tilbyder ALLIANCE+ også svanemærket vinduespolering.

 

.05 Rengøring og vinduespolering

Hvorfor skal jeg vælge svanemærket vinduespolering?

Ofte bliver der anvendt meget skrappe rengøringsmidler, når der skal pudses vinduer, og det er jo en skam - særligt når man tænker på, at det faktisk er muligt at få svanemærket vinduespudsning. Vinduespudsning foregår såvel ude som inde, hvorimod almindelig rengøring som oftest kun foregår indendørs. Det er derfor relevant at være ekstra meget opmærksom på, hvilken type rengøringsmidler der bliver anvendt, når noget af restproduktet helt uundgåeligt bliver udledt direkte i naturen, hvor dyr, mennesker og planter kan komme i direkte kontakt med det. Svanemærket vinduespolering er din sikkerhed for, at naturen og personale ikke bliver udsat for skrappe kemikalier - og så kan du desuden være sikker på, at dine vinduer bliver fuldkommen pletfri og gennemsigtige igen!

.06 Effektivt

Er svanemærket rengøring ligeså effektiv som anden rengøring?

Ja, og på mange områder endda bedre. Det er nemlig en misforståelse, at svanemærkede rengøringsmidler ikke kan gøre ordentligt rent, bare fordi de ikke indeholder overflødige kemikalier og indholdsstoffer. For at blive certificeret som et svanemærket rengøringsfirma skal rengøringspersonalet nemlig leve op til nogle helt specifikke kvalitetskrav. Som kunde er det din garanti for, at dine faciliteter altid bliver efterladt skinnende rene - samtidig med at miljø og personale ikke har lidt unødigt overlast fra overflødige kemikalier.

.07 En bæredygtig fremtid

Svanemærket rengøring - vejen frem for en mere bæredygtig fremtid

Svanemærket rengøring er et nordisk certifikat, og det er kun ganske få af de større rengøringsselskaber, der kan prale af at være certificeret med dette. Ved at være certificeret som et svanemærket rengøringsselskab er vi med til at bane vejen for en mere bæredygtig fremtid, hvilket vi er meget stolte af. Vælg os, hvis du vil have miljørigtig og effektiv rengøring - for en bæredygtig fremtid.

Vi er klar til at hjælpe dig Send besked