Vinduespudser

Vinduespudser til erhverv en en central leverance, der sender et klart signal til både kunder og omgivelser.

I de fleste erhvervsbygninger er vinduespartierne en central del af både facade og indgangsparti - og derfor er det vigtigt at de ser ren, pæne og indbydende ud. Der er kun én chance til at give et godt førstehåndsindtryk, både når det drejer sig om jeres gæster og kunder og den almene offentlighed, der bevæger sig forbi jeres bygninger hver dag.

 

Rene vinduer giver optimale muligheder for et godt arbejdsmiljø og lysindfald. I et land som Danmark med lange, mørke vintre og lange dage med høj sol om sommeren, betyder lysindfald og rene vinduer meget for et behageligt indemiljø.

 

Vinduespudsning er et spørgsmål om tillid

ALLIANCE+ vinduespudsere er fleksibel og servicemindede, så vi kan pudse dine vinduer uden at det generer kunder eller medarbejdere. Det betyder også at vi gerne pudser vinduer udenfor den almindelige arbejdstid.

 

For ALLIANCE+ består en væsentlig del af tilliden mellem os og kunderne i et nært kundeforhold. Derfor har du samme kontaktperson til alle services, vi udfører for dig, inkluderet vinduespudsning. Derfor sender vi også i videst muligt omfang samme hold af erfarne vinduespudsere ud til dig hver gang. Det betyder at de kender bygningen, arbejdsgangen og opgavens omfang. Så er du sikret at få alle vinduer pudset til tilfredshed.

 

Vi leverer vinduespudsning med faste intervaller, så I altid er sikret rene og pæne vinduer. En fast vinduespudser fra ALLIANCE+ betyder også at I har overblik over udgifter til services og en god aftale.

 

Vi uddanner selv vores vinduespudsere

“Enhver kan vel feje et gulv eller skrælle en kartoffel…” Måske har du hørt den slags fordomme om rengøring og andre servicefunktioner før?

Vinduespudser er ikke ligefrem en beskyttet titel - og netop derfor kan der være stor forskel på kvaliteten. Alle kernekompetencer kræver særlige kvalifikationer og vinduespudser ikke nogen undtagelse. Det handler både om at kunne udføre et godt stykke arbejde og om den indstilling, vores medarbejdere møder kunder med.  Vi sørger for at vores vinduespudsere bliver uddannet og opkvalificeret løbende, så du er sikret rene vinduer og høj kvalitet på det udførte arbejde. Vi gør meget ud af et godt arbejdsmiljø, så vores medarbejdere kan levere den bedst mulige indsats og vide at deres arbejde gør en forskel for dig og indgår som en del af det  løfte, du har givet til dine medarbejdere og kunder.

 

Vi leverer svanemærket vinduespolering

ALLIANCE+ er stolte over at vi kan levere Svanemærket vinduespolering - det er der nemlig ikke mange, der kan!

Det blev først muligt at få Svanemærket til vinduespolering som firma i 2017. ALLIANCE+ var hurtige til at springe på muligheden. Miljømærkning Danmark var på kontrolbesøg for at godkende vores ansøgning om Svanemærket vinduespolering. Det betyder at vi nu er blandt kun tre firmaer i Danmark, der leverer Svanemærket vinduespolering.

 

Hos ALLIANCE+ er miljøet en del af forretningsgrundlaget og vores DNA. Derfor synes vi det er en selvfølgelighed at opnå Svanemærkninger, der hvor det er muligt. Grønnere og mere miljøvenlig rengøring og services er nemlig ikke kun godt for miljøet, men giver også vores medarbejdere et bedre og tryggere arbejdsmiljø.

 

Svanemærket vinduespolering indebærer at vi skal have et lavt forbrug af rengørings- og vaskemidler.  80% af midlerne skal være miljømærkede, og det er ikke tilladt at bruge rengøringsmidler, der er klassificeret som farlige.

En af de største miljøbelastninger i rengøringsservice er kemikalier og rengøringsmidler, så det giver det god mening at skære ned på de skrappe midler. Desuden skal vi også minimere transportpåvirkning, sikre at vores medarbejdere er grundigt oplært i miljøvenlig rengøring og sikre høj kvalitet på rengøringen gennem vores kvalitetskontrol.

 

Hos ALLIANCE+ er vi stolte over at vores vinduespudsere er med til at sikre en mere bæredygtig fremtid.

 

Derfor en vinduespudser fra ALLIANCE+

ALLIANCE+ er en fortælling, der handler om en lille virksomhed, der på kort tid blev en af Skandinaviens største servicevirksomheder. Det er lykkedes ved at gøre en afgørende forskel for vores kunder. ALLIANCE+ er blandt de førende leverandører af facilityservices i Skandinavien og har over 4000 medarbejdere i hele Skandinavien.

 

Hos ALLIANCE+ er det gode arbejdsmiljø afgørende for at vi kan sikre tilfredse medarbejdere og dermed kvalitet og leverancesikkerhed til kunder.

ALLIANCE+ forpligter sig både på høj kvalitet til kunder og på at passe på vores medarbejdere, miljø og samfund. Derfor tør vi garantere høj kvalitet, god service og tilfredshed med vores service.

Tilbage