Cleaning+

Virksomhedsrengøring

Kontakt os
Scroll ned
.01 Rengøring

Virksomhedsrengøring

En ren virksomhed skaber det bedste udgangspunkt for en sund forretning og et godt arbejdsmiljø. Med vores virksomhedsrengøring vil du opleve den positive effekt, som effektiv rengøring bidrager med.

For dine kunder og samarbejdspartnere giver rene lokaler et godt indtryk af din virksomhed og signalerer, at I har en professionel forretning. Også dine medarbejdere og kollegaer nyder godt af en ren arbejdsplads, der bidrager til velvære og sundhed. Derfor leverer vi professionel rengøring til virksomheder, hvor du og din virksomhed er i centrum.  

Hos ALLIANCE+ tilbyder vi virksomhedsrengøring til både små og store private virksomheder samt offentlige institutioner. Vi skræddersyr løsninger til din arbejdsplads, hvor vi i samarbejde aftaler faste rutiner tilpasset jeres arbejdsgange. Også ved uforudsete hændelser står vi klar med vores fleksible rengøring til virksomheder.

Kontakt os allerede i dag og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed.

Professionel rengøring
.02 Dine behov

Skræddersyet virksomhedsrengøring til dine behov

En grundig virksomhedsrengøring er omfattende og tidskrævende. Derfor leverer vi rengøring til din virksomhed, så I kan koncentrere jer om det, I er bedst til. Du kan trygt lade os varetage jeres rengøring, for hos os handler virksomhedsrengøring om meget mere end skinnende rene lokaler. Vi ved, hvor meget en ren og pæn virksomhed betyder for både jeres image og medarbejdere.

Derfor udfører vi vores arbejde med stor faglig stolthed og med et ønske om at sikre jer de bedste vilkår for en succesfuld forretning.   

Vi forstår vigtigheden af, at dine lokaler altid fremstår pæne og indbydende. Derfor står vi klar til at hjælpe dig med rengøring til din virksomhed, når du har brug for det. I samarbejde med dig, lægger vi en fast plan for, hvornår vi skal rengøre virksomheden. Dette giver en god struktur, som du kan stole på, bliver overholdt. Vi står ligeledes til din rådighed, når du har brug for noget ekstra. Dette gælder f.eks. når det drejer sig om uforudsete situationer eller ved afholdelse af arrangementer.

Vi går gerne den ekstra mil for dig.

.03 Kvalitet

Kvalitet til alle brancher

Vi leverer virksomhedsrengøring til dig, uanset din branche, og ingen opgave er for stor til os. Med stor dedikation og høje ambitioner tilgår vi avancerede rengøringsopgaver. Som specialister inden for bl.a. sterilrengøring og FDA (Food and Drug Administration) har vi erfaring med rengøring af specialudstillinger og sarte emner, der kræver ekstra sikkerhedshensyn og -foranstaltninger.

Hos os møder vi alle vores kunder i øjenhøjde. Derfor sætter vores medarbejdere sig grundigt ind i din branche. På den måde leverer vi resultater, der understøtter netop jeres arbejde. Vores professionelle håndtering af rengøring til virksomheder bidrager til et godt arbejdsmiljø og sundt indeklima, uanset din branche.

Derfor mener vi, at vi ikke kun leverer rengøring til din virksomhed, men vi er også med til at skabe de perfekte rammer til dig, dine kunder og medarbejdere.  

.04 Bæredygtighed

Certificeret virksomhedsrengøring - Servicenormen og Svanemærket

ALLIANCE+ er certificeret efter garantimærkningen, Servicenormen, der tildeles af Servicebranchens Arbejdsgiverforening. Mærkningen betyder, at du kan være sikker på, at vi altid arbejder aktivt med fokus på vigtige områder som miljø, kvalitet, personalepolitik og meget mere. Vi lever op til alle certificeringens syv punkter, hvilket gør os til en troværdig virksomhed, som du kan stole trygt på.

Når vi udfører vores arbejde, gør vi det med stor respekt og hensyntagen til miljøet og mennesker. Vi tager ansvar, for på den måde at levere det bedste resultat til dig, som også lever op til din virksomheds CSR-politik. 

Vi tager hånd om miljøet, og derfor er vi naturligvis også Svanemærket. Dette betyder, at over 80% af vores daglige rengøringsmidler er miljømærkede rengøringsmidler. Derudover arbejder vi mod at reducere vores forbrug af både rengøringsmidler og vand, så vi ikke spilder unødvendige ressourcer. Dette sikrer en både effektiv og miljøvenlig virksomhedsrengøring, der ikke går på kompromis med hverken kvaliteten eller miljøet.

.05 Vi er klar til at hjælpe dig

Hør mere om dine muligheder

Søger du erfaren og professionel virksomhedsrengøring, som skræddersyr løsninger til din virksomhed, skal du ikke lede længere. Vi står klar til at hjælpe dig med rengøringen i din virksomhed. Vi tilbyder dig en god snak og et uforpligtende tilbud, hvor vi fortæller om alle dine muligheder.  

Vi glæder os til at hjælpe dig.

Kontakt os
Vi er klar til at hjælpe dig Send besked
Referencer

ALLIANCE+ kunder omfatter nogle af de største virksomheder i Norden såvel som mellemstore virksomheder, detailkæder og butikker, hoteller og den offentlige sektor

Copyright © Allianceplus A/S